Авіаперевезення

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Busta, 10 лют 2019.

1. Busta

Busta Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    277
    Вітаю панове, виникло таке питання. Громадянин збирається емігрувати до Канади, і є у нього з десяток вікторіноксів, мори та ін.,ножі не є якимись унікальними чи колекційними , за винятком пари венгерів, Х.Зброя, ну може хіба що мора робуст. Також в наявності деяка електроніка (про іншу напругу знаю), та ін. не заборонені наскільки мені відомо особисті речі, а також деякі рідні душі так би мовити дрібнички.
    Як це все безпечно перевезти до Канади, щоб там не конфіскували при прибутті цю так би мовити колекцію ножів, щоб тут не вкрали наші горе-працівники аеропорту, щоб речі які хочеться забрати у межах розумного, та дозволеної ваги (???), вибули з України та прибули в пункт призначення.
    Прошу по можливості хто знайомий з такими ситуаціями, підкажіть, як відбувається цей процес, які вимоги закону чи авіаперевізників в Україні та Канаді. Дякую!
    P.S.
    за кордоном ніколи не бував, процесу та ньюансів в аеропортах взагалі не знаю, тому прошу поставитись з розумінням.

1. мисливський,Тірольський жакет.Австрія Матеріал 100% нова шерсть. підкладка 100% viscose. ґудзики виг...
      350 грн.
    2. Китель КАZ 75. Б/у. Размер ? (бирка срезана): ширина плеч - 50 см, полуобхват груди - 62 см, длина р...
      100 грн.
    3. Стан по фото (як нові). Розмір: зовнішня довжина -102см. напівобхват пояса-45см (регулюється липучка...
      175 грн.
    4. мисливський ,Тірольський жакет . Австрія Матеріал 100% сукно .підкладка 100% поліестер ґудзики вигот...
      300 грн.
    5. Размер 120-124 рост I-II: полуобхват талии - 60 см, длина: наружный шов - 101 см, внутренний - 72,5...
      200 грн.
  2. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    задайте эти все вопросы консулу,только он знает досконально свои законы.

Busta подобається це.
  3. Анатолий Стеценко

Анатолий Стеценко Stabsgefreiter

Повідомлення:
    145
    Адреса:
    г. Дружківка - Ніжин.
    Мое мнение, ножи лучше почтой отправить, со страховочкой. Ну и как уже сказали, по канадским законам лучше у консула спросить. Хотя ИМХО в Канаде к викториноксам и подобным складничкам вопросов не будет...

Busta подобається це.
  4. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    Часто вопросы именно в аэропорту,перед посадкой,а оно надо?Даже жидкости в бутылках 100грамм нельзя.Можно провозить оружие,охотничье или спортивное,но по предписанным правилам,с заранее уведомлением.

Busta подобається це.
  5. Busta

Busta Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    277
    Дякую за відповіді Панове,буду читати,думати,збирати Ваші поради,а далі рішення.