Вітаю панове, виникло таке питання. Громадянин збирається емігрувати до Канади, і є у нього з десяток вікторіноксів, мори та ін.,ножі не є якимись унікальними чи колекційними , за винятком пари венгерів, Х.Зброя, ну може хіба що мора робуст. Також в наявності деяка електроніка (про іншу напругу знаю), та ін. не заборонені наскільки мені відомо особисті речі, а також деякі рідні душі так би мовити дрібнички. Як це все безпечно перевезти до Канади, щоб там не конфіскували при прибутті цю так би мовити колекцію ножів, щоб тут не вкрали наші горе-працівники аеропорту, щоб речі які хочеться забрати у межах розумного, та дозволеної ваги (???), вибули з України та прибули в пункт призначення. Прошу по можливості хто знайомий з такими ситуаціями, підкажіть, як відбувається цей процес, які вимоги закону чи авіаперевізників в Україні та Канаді. Дякую! P.S. за кордоном ніколи не бував, процесу та ньюансів в аеропортах взагалі не знаю, тому прошу поставитись з розумінням.
Мое мнение, ножи лучше почтой отправить, со страховочкой. Ну и как уже сказали, по канадским законам лучше у консула спросить. Хотя ИМХО в Канаде к викториноксам и подобным складничкам вопросов не будет...
Часто вопросы именно в аэропорту,перед посадкой,а оно надо?Даже жидкости в бутылках 100грамм нельзя.Можно провозить оружие,охотничье или спортивное,но по предписанным правилам,с заранее уведомлением.