Доброго дня! Прошу пояснити ситуацію, чому після завершення часу аукціону: час останньої ставки + 10 хвилин, на 11-й хвилині продовжується розгін лоту. При том, що в мене на очах аукціон завершився моєю останньою ставкою. На жаль запис екрану онлайн не робив. Посилання на аукціон https://reibert.info/lots/verx-vid-tt.1249521/ Скріни історії торгу
Все очень просто, нужно внимательно читать правила: 5.9 Если ставка на лот была сделана менее, чем за 10 минут до его окончания, время окончания аукциона продлевается ещё на 10 минут от времени крайней ставки. А, если кто-то поставил автоставку, то аукцион будет продлеваться дальше, если даже Вы поставите ставку за 1 секунду до окончания.
1. Автоставки не було, йшов живий торг. 2. Останню ставку я зробив о 08.30. 3. О 08.40 аукціон завершився, таймер показав 00:00:00 4. Закрив вікно та пішов по картку. 5. Відкрив вікно задля реквізитів та сплати та з удівленіем побачив наступну ставку о 08.41, вищу за мою. 6. Прошу роз'яснити що це за розгін лота пішов після часу завершення + обумовленних 10 хвилин.
Ще раз. Аукціон завершився о 08.40 з моєю ставкою. Жаль не зробив скріншота. А о 08.41 з'явилася ставка вища за мою. Звісно, я намагався торгуватися за цікавий мені предмет. Тому й аукціон йшов далі
Еще раз, для тех, кто в танке: Ваша ставка стояла до 8.40. И, на экране, отображалось воемя аукциона. Если кто-то поставил ставку в 8.39.59, то на Вашей странице время истекло, а аукцион продолжился. Надо было просто обновить страницу и Вы бы все увидели. Зайдите в свои оповещения, там должны быть сообщения о перебитии ставок.
Всим доброго дня,дякую всим за увагу до теми,але і я вставлю свої 5ть копіїок як ще пока власник лоту,це скоріш стосуєтся пана Sergilich, прошу Вас звернути увагу на дату та час створення лоту підкреслюю особисто час 9та 00 тобто аук не міг закінчітися раніш 9тої години так як час я не редагував це може Вам підтвердить модератор аукціону. Ще раз дякую за увагу та розуміння. З повагою RIHARD 77
Тобто вірити тексту, що аукціон завершено, та вірити таймеру аукціону 00:00:00, що я побачив о 08.40 - тобто власним очам - вірити не можна
На скріні розбіжність в годину. Дуже часто зустрічаються такі лоти з розбіжністю в декілька хвилин. По Вашому питанню, 00:00:00 ваша ставка була мов, а оновити сторінку не пробували після цих цифр? Можливо хтось влупив нову ставку на 00:00:01? А Ви не оновивши сторінку і пішли собі.
Загалом зрозуміло. Коли тре розігнати ціну лота всі ці "ставка +10 хвилин" не працює. ОК, буду робити скріншоти перебігу торгів в майбутньому.