ATA ARMS ETRO проблема з перезарядом

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем mk1205, 8 лис 2015.

1. mk1205

mk1205 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    332
    Адреса:
    Київ
    Купив, та чесно кажучи не вражений. Дуже вибаглива рушниця до патронів, я не кажу про гільзи які заряджались по другому разу хвастає і першого.
    Трохі предісторії. Взяв учора на зайця так ось RIO нормально ъсть та не чихаэ, Вирішив побахкати своїм самокрутом 32 гр гільза біла капсульована (польша). моментом гільза ловить клин та не перезаряджається, естракція шомпольна)))))) Заряджаю інший самокрут... теж саме, тахо оригінал і знову клин........ при чому на двох стволах (в мене комбо)
    Ну сказати що зразу пожалкував що купив нічого не сказати.....
    Приїхавши додому зранку взявся за аналіз, що було виявлено:
    1)зуб екстрактора слабо захватує (не є основною причиною)
    2) Строгий патронник (основна причина), самокрут входить з невеликим натягом, нова гільза (біла капсульована) входить з невеликим опіром.... бл... не беріть такі гільзи, вони придатні тільки для навісок 24гр, або одноразового використання
    Що зроблено:
    1) Прорізь в патронніку під зуб трохи підточена, зуб чіпляється бомба
    2) Відполіровано патронник на 2 см в глибину
    Результат:
    1) Гільза (біла нова) входить відмінно
    2)Стріляні (які підклинювали) входять з невеликим натягом.
    3) Перезаряджає навіть ті гільзи які перед цім клинив (вже стріляні)

На стрільбі ще не перевіряв, спробую скажу. Але я так міркую, що це проблема багатьох турок. та рушниця яку купив має настріл 100- 150 патронів
    Розмістив ще на юа хантері, але під іншим ніком.

ur3vgh подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Продам прес для спорядження нарізних набоїв… За висотою дозволяє споряджати всі види набоїв до 308 W...
      4000 грн.
    2. (в наявності 1 шт.)
      Воронка для пороха универсальная ,подойдет для подавляющей части всевозможных калибров, даже пистоле...
      105 грн.
    3. Пули ППШ,ТТ … свинец в оболочке, новые
      1350 грн.
    4. Триклер для точного навішування пороху. Сучасні порохи електризуються, збиваються в грудочки, з нерж...
      1600 грн.
    5. (в наявності 95 шт.)
      У лоті 10 гільз. Прибране піддуття нижньої чатини гільзи. Декапсюльована. Мита у ротаційній мийці. О...
      60 грн.
  3. dengora

dengora Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.820
    Адреса:
    Первый город
    Я всегда всем советую брать турков в самом крайнем случае. Попробуйте полирнуть получше и немного скруглить фаску патронника . Ну вы не первый кто сталкивается с проблемными турками.

yuvesel подобається це.
  4. mk1205

mk1205 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    332
    Адреса:
    Київ
    фаска була відполірована разом з патронником
    сьогодні відстрілявся результат жодного клина. Турок нормальна рушниця тільки треба трохі напілінг прикласти і в меншій мірі ніж до російського хламу (маю на увазі випуски зброї після розпаду СРСР) хоча у маверіка ще більш строгий патроннік так що це не можна назвати дефектом (рушниця справно працювала тільки на якісних патронах), а тепер і на самокрутах))))

5. Hubchmann

Hubchmann Oberst

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    3.980
    Адреса:
    Одеса
    Два турка у меня, никаких проблем, все стреляет с коробки. Любые патроны и гильзы.
    Возможно качество домашнего самокрута немного хромает.
    Что используете для снаряжения, упс\лии\руками?

6. mk1205

mk1205 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення:
    332
    Адреса:
    Київ
    УПС-7 та нові гільзи 32 грами навіска, ні самокрут не причому друга моя рушниця їх топче аж гай шумить хоча гільзи хоч і нові але дуже схильні до роздуття. Ата Армс судячи з даних інета мають дійсно дуже строгий патронник ось я його і вилікував)))

Останнє редагування: 10 лис 2015
  7. DocVo

DocVo Oberschütze

Повідомлення:
    34
    Адреса:
    Харьков
    Чем только не стрелял из оной, тьху–тьху, хавает всё и любой релоад в том числе. С коробки.

8. mk1205

mk1205 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    19
    Повідомлення: