Всім привіт, підкажіть що брати, євро аську (б\у) чи саморобку (приглядуюсь до квазар АРМ), ціль - тільки монети, більше нічого не цікавить, місця пошуку - 80% поля, 20% ліси. Просьба писати тіки тих хто покористувався різними приладами, а не власників асьок які кричать що це самий найкращий приланд нічого більше не пробувавши (а таках хватає), в мене друг з аською, прилад достойний 100%, діло в тому чи є щось краще за ті ж (або менші) гроші. З повагою до всіх. ПС: заривайте ямки
У евро аськи два тона у 250 три звука озвучка . Плюс к ней Катушку 30 см и будет лучше вашей Евро видеть чуть глубже . Некоторые вобще берут еще марс голиаф - плечи качают
Имеется терминатор ПРО то по чуйке глубже берет, но нужно привыкнуть к прибору(по находкам зачастую больше чем у конкурентов(Терка 705 и Аськи)), много сигналов...А вот у напарника ася 250 и катушка Марс Тайгер, то тоже неплохо и глубина норм и стабильная.
відходив з аськой250+нел торнадо(брав в товариша) був задоволений прибором. вирішив що треба брати собі прибор щоб ходити разом з ним. Собі придбав вайтс класік вді дд32, тепер ходжу перепровіряю ямки товариша щоб той дарма не рив шмурдяк, і ямки копаю в 2 рази менші по ширині чим з аськой. Дуже задоволений що непереплатив за фірму, головне брати саморобку в хороших майстрів.
А среди этих двух - кто кого взует ?? , допустим с одинаковыми катушками ( за частоту не спрашиваю - хотя она тоже дает изменнения . на медяк допустим тестить или серебришко билон мелкий .. ?
Частота большую роль играет....чем ниже тем глубже видит медь...чем выше то лутше на мелочь и металлопластику....монеты глубже 30-35см не лежат...
тест був аська 250 з катушкою торнадо і вайтс з катушкою дд 32. монета одна гривня україни. вайтс переплюнув аську на сантамтрів до 10....
Аська для меня это не прибор...вайц хорош по глубине еще бы два тона...Я термиком-про после гарет ат-про монетки щелкаю...
згідний з вами щодо двохтоналки. я особо то и прибор не вивчив. виходів до 10. але результат вже радує.
Я тоже задивляюсь на нього треба мати два брибора...в мене 5 коп. ссср 35см. в тяжкому чорноземі частота 12кгц. катуха 30ка...