Вітаю всіх,а особливо поціновувачів артилерії! Вашій увазі пропонується четверта,заключна частина присвячена артилерійським набоям,в ній представлені надмалі калібри,переважно це авіаційні набої,на главному фото крайній праворуч набій з теми про Малу артилерію для розуміння масштабу. Прошу всіх охочих висловлюватися стосовно затребуваності та гіпотетичної вартості подібних артефактів. Заздалегідь вдячний за кожну слушну думку.
Вітаю,Колего. Я взагалі такого калібру не знаю,ну 23 міліметри - це розповсюджений авіакалібр,а це від чого? Самому цікаво було б знати. З повагою.
Я не можу точно оприділити! Мені здається, там снаряд 25мм Гочкіс а підривач та гільза срср(потрібні клейма на гільзі). Ось Гочкіс Можливо совєти зробили щось своє по типу Гочкіса. То Дервіш знає!
Вітаю,Друже!) Та була ж вже,ось,будь-ласка:https://reibert.info/threads/artilerija-krupna.1367318/ Але з одною обмовкою - снаряди,які за 200 мм на фото не потрапили,бо вже заважкі) З повагою.
Дану тему я уже бачив, пофоткайте калібр 200 мм.і більші, мені цікаві гільзи та "кабанчики" . Фотографувати це ж їх не піднімати.З повагою.
25 мм це від радянської зенітки 72-к скоріш за все, зліва від неї схоже на ВЯ 23 та мг 151/20, зправа 37 мм радянська зенітка, по ціні від 200 грн за екземпляр, 25 мм дорожче а ВЯ 23 можливо трохи дешевше бо часта, з пов.
Та ні,вони лежать геть не презентабельно,треба підіймати,а для цього потрібно налагодити лебідку,ну коли є бажаючі побачити - що робити? Будемо виконувати) З повагою.
Дякую за Вашу професійну думку,Колего! Ось я читаю Вас і міркую собі - і на кого "вони" рипнулись??? Та у нас стільки Артилеристів,що їх просто подушками закидають!))) З повагою.
Доброго вечора, Слава Україні,не хочу Вас напрягати,але Ви обіцяли викласти фото арти. крупного калібру.Мені дійсно цікаво.З повагою.