Armsan RS-S1

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Matsofski, 28 лют 2025.

1. Matsofski

Matsofski Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    11
    Повідомлення:
    29
    Адреса:
    Kyiv
    Armsan RS-S1

Цікавить даний апарат як:
    - полуавтомат, перспектива в цілях захисту від ударних і розвідувальних дронів (на бойових)
    - АК-платформа, альтернатива "Вепрю" і "Сайзі"

Чи є власники?
    Які відгуки?

https://stvol.ua/catalog/rushnicya-mislivska-armsan-rs-s1-black-telescopic-12-47-sm/p4768

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 1 шт.)
      Магазин ТОЗ-8,изготовлена из крепкого пластика .Тут продается только шахта с магазином(кит набор маг...
      950 грн.
    2. (в наявності 8 шт.)
      СТОИТ БЛИЦ ЦЕНА - НЕ НУЖНО ЖДАТЬ окончания срока,можно купить СРАЗУ! ДРУГОЙ ТЮНИНГ для оружия, смо...
      1345 грн.
    3. (в наявності 4 шт.)
      Гільзоуловлювач Призначений для використання на гвинтівках та карабінах. Відмінно підійдуть під AR...
      650 грн.
    4. Кейс оригінальний для револьвера KORA BRNO + Чистий не заповнений паспорт на револьвер. Поїде Новою...
      1555 грн.
    5. Предложу облегченный саундмодератор МР-38 калибра 9 мм. Внутрянка изготовлена из дюраля, оболочка и...
      4000 грн.
  3. Mr. Shkarpetko

Mr. Shkarpetko Schütze

Повідомлення:
    4
    Власник. 4 дні тому взяв цей апарат для цих же цілей. Так, схожість з АК-системою підкупила. Поки що не встиг відстріляти, однак зараз можу сказати декілька слів:

Апарат в межах комфортних розмірів. Прицільні звичні. Вскидуєш і в тебе все як на долоні, на відміну діоптрійних складних прицільних.

Затворна затримка. Флажок з права на пістолетному руків'ї(втоплювати всередину ствольної коробки)

Магазини хоч пластикові, але міцні(по заводу стоять обмежувачі до 2х набоїв, що в 10, що в 5. Зняти не проблема);

Магазинів пятірок важко знайти. Десятки є. Якщо думаєте в чому зберігати, то десятки класно стають в підсумки РПК

Органи управління зрозумілі з ходу(флажок запобіжника при переведенні у безпеку може перескочити вище ніж треба, але зброя всеодно залишається на запобіжнику)

Внутрянка — той же Калаш, за однієї відмінності — сам поршень окремо від затворної рами. Будьте обачні, щоб не пролюбить, бо прийдеться шукати токарку)))

Якщо приклад під заміну, або потрібен складний — шукайте приклади на стандартне весло. Кріплення 1 в 1(хоча завод теж нормальний).

P s. якщо тема в подальшому далі буде актуальною, повідомлю по відстрілу.

Otryta, BogdaM, akms1974 та 2 іншим подобається це.
  4. Matsofski

Matsofski Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    11
    Повідомлення:
    29
    Адреса:
    Kyiv
    Дякую, друже. Чекатиму тут

akms1974 подобається це.
  5. СЕРГЕЙ19751975

СЕРГЕЙ19751975 Oberschütze

Повідомлення:
    18
    Адреса:
    НИКОЛАЕВ
    и как стрельба...есть задержки или нет

Matsofski подобається це.
  6. BogdaM

BogdaM Stabsgefreiter

Повідомлення:
    350
    Адреса:
    Ternopil, Ukraine
    Власник. Взяв для таких же цілей і з точно таких же міркувань.

Постріляв навісками 32, 34, 36 г - все чітко.

Питання:
    1) Потрібен складний приклад, простий, рамочний, як на АКС, може хтось десь зустрічав ?
    2) Магазин на 5 замалий, на 10 - задовгий. Чи пробував хтось переробити 10-зарядний на 7-8 ?
    3) Чи можливо десь докупити 3-4 магазини на 5 набоїв?
    4) Чи існують в природі чоки на зовнішню різьбу RS-S1? Потрібен повний чок 1,0.

Images:

RS-S1.jpg
    Otryta та Matsofski подобається це.
  7. BogdaM

BogdaM Stabsgefreiter

Повідомлення:
    350
    Адреса:
    Ternopil, Ukraine
    Тюнинг. ;)

Images:

Приклад_тюнинг.jpg
    Argentinec85 та Matsofski подобається це.
  8. Van Normajenn

Van Normajenn Obergefreiter

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    39
    Повідомлення:
    67

9. Matsofski

Matsofski Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    11
    Повідомлення:
    29
    Адреса:
    Kyiv
    Більше за все цікавить, скільки воно живе без обслуговування.

Бо тут в сусідньому чатику кажуть, що 50-100 пострілів - і, мовляв, гірше подає патрони з магазину.
    Стрес-тест, карочє, треба.

10. Van Normajenn

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    39
    Повідомлення:
    67
    Не знаю, що там говорять в сусідньому чатику, але конкретно армсан - один з найкращих, якщо не найкращий з коробчастими магазами у нас на ринку. Якби ще довжина була коротше, давала б за щоку всім БТСам і іншому ****, який у нас в армії видають.
    Нормальна подача з магазину, вільний патронник, зазори, і т.д.
    У мене на моєму вже 2500 пострілів. І в хвіст, і в гриву, і без чистки скільки стояв - хоть би що. Навіски від 28 переварює чудово, ні затиків, нічого, намертво гільза в патроннику не ставала, як у деяких буває.

rumun та Matsofski подобається це.
  11. Van Normajenn

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    39
    Повідомлення:
    67
    Єдина, напевно з моїх рушниць, яка дійсно приносить задоволення від користування, коли я її не боюся в руки брати, і знаю, що воно нормально спрацює коли треба

12. Van Normajenn

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    39
    Повідомлення:
    67
    Питання, яке у мене виникло за час користування (єдине) - постріляв був нашими шосткинськими порохами і лишив після пострілух на тривалий час без чистки, то потім ледь повіддирав ті рижики. Але тут питання не до рушниці

13. Matsofski

Matsofski Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    11
    Повідомлення:
    29
    Адреса:
    Kyiv
    Дякую. Доступно

14. BogdaM

BogdaM Stabsgefreiter

Повідомлення:
    350
    Адреса:
    Ternopil, Ukraine
    За ОДНУ добу. Верхній патрон в мангазині стає ОВАЛЬНИМ.
    Відповідно: в патронник він не полізе і дасть клин.
    Це не мінус Армсана, це - ОСОБЛИВІСТЬ коробчатих магазинів.
    Не забуваєм про це, перед застосуванням - перший патрон "передьргуєм" нахєр.

Images:

12к.jpeg
  15. BogdaM

BogdaM Stabsgefreiter

Повідомлення:
    350
    Адреса:
    Ternopil, Ukraine
    Маю декотрий досвід застосування, в т.ч. 12к.
    Наразі, RS-S1 - найкраща.

P.S. Магазин на 10 - задовгий. Тре вкорочувати. Або переконати постачальників привозити 5-ти зарядні магазини...

Останнє редагування: 13 бер 2025
  16. Matsofski

Matsofski Oberschütze

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    11
    Повідомлення:
    29
    Адреса:
    Kyiv
    Скоріше особливість пластикової гільзи у коробчатому магазині)
    На Вепрях/Сайгах те ж саме?

17. Van Normajenn

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    39
    Повідомлення:
    67
    те саме

18. Mr. Shkarpetko

Mr. Shkarpetko Schütze

Повідомлення:
    4
    Перепрошую за очікування. Була проблема з закупівлею набоїв. Найближчий магаз за 500 км, власної машини не має.

Сьогодні відстріляв два види кульових(32г.) і два види дробових(2(36г.) 3(32г.)). Конкретики по кучності поки нема. Вивезли перевірити чи хоч взагалі працює)

Важливо: до цього, я не мав справи з мисливською зброєю 12к. Тому думку більш досвідчених мисливців буду радий почитати.

Забігаючи вперед скажу, за відстріл близько 50 набоїв було лише одне утикання і то це проблема магазину. Конкретно ця 10 погано примикалася, зброя не ставала на затримку і погано подавала набої. Стрільба велася переважно 5.

Камради вище зазначали проблему "пластикових патронів у магазинному напівавтоматоматі".

Так, патрони стають овальними за добу, але як показала практика — Армсан з'їв усе. Звичайно, якщо їх потримати довше, я думаю вони втратять форму до такої міри, що почнуться проблеми. Перевіримо.

Пристрілка з заводу є. Кульові кладуться куди треба, +- кучно. Питань нема. Якщо будуть якісь проблеми — цілик регулюється по горизонту і вертикалі. Мушка також, але там потрібен інструмент.

Дріб. Я не можу нічого сказати, оскільки як зазначав вище — у мене немає з чим порівнювати. Досвіду роботи з дробом мало.

Як я це все собі уявляю. Дріб розлітається у хмару, а якщо зброя буде працювати безвідмовно(а ми на це сподіваємось), то ви зможете створити свинцевий щит, що жодна потвора не пролетить)

По роботі автоматики без нарікань. Віддача на таких наважках не відрізняється від "калашовської". Гадав буде гірше)

Чистка доволі проста. Ніякої складності.

Стріляв без дульника і з. Дульник докупив окремо, так званий ДТК Ільїна 3+. Докупляв по двох причинах: додаткова компенсація і який не який захист від випадкових утикань стволом в землю. Буває всяке.

Дульник майже нічого не важить(легший за смартфон), однак трохи добавляє зайвої довжини.

В цілому я зброєю задоволений. Будемо дивитись по подальшій експлуатації.

До речі, на днях побратим буде брати АР—подібний напівавтомат також магазинного живлення(не Тайфун), порівняємо.

На разі я все. В подальшому постараюсь висвітлювати проблеми та нюанси. Дякую, бережіть себе.

Argentinec85, Matsofski та Van Normajenn подобається це.
  19. Mr. Shkarpetko

Mr. Shkarpetko Schütze

Повідомлення:
    4
    За +-50 выстрелов уткнулся один патрон и тот позже заново легко дослался и выстрелил. Отработал штатно без серьезных проблем.

Если я правильно понимаю, то у вас тоже Армсан. Есть проблемы с ним?

Matsofski та Van Normajenn подобається це.
  20. СЕРГЕЙ19751975

Повідомлення:
    18
    Адреса:
    НИКОЛАЕВ
    Подклинивание затвора было при выстреле гильза выбрасывалась но затвор при дрсыле не доходил до патронника немного и подклинивал...требовался сильный удар по рукоятке затворной рамы доя отведения в крайнее заднее и потом нормально досылался патрон....скруглил немного края штоков в возвратной пружине и просто смазал механизм вроде проблема ушла....вот пытаюсь найти маганин на 8 патронов или на 5)

21. Mr. Shkarpetko

Mr. Shkarpetko Schütze

Повідомлення:
    4
    Ну я рад что проблему решили. А по магазинах такая же фигня. На 8 не знаю, это либо самодел либо от других аналогов. 5 идут только в комплекте с ружьём. Как только поеду за патронами, поспрашиваю или попрошу заказать через магаз из Турции пятёрки. Там дам если что-то узнаю.

22. Van Normajenn

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    39
    Повідомлення:
    67
    Я привозив певний час магазини на 5 набоїв. Розліталися як гарячі пиріжки. Наразі в тому місці, де я їх замовляв - закінчилися.
    Магазини на 8 набоїв - це від Вепря. Як ми розуміємо, Вепрь в наших краях і так дефіцит, тому хіба звертатися до Ствола, Сафарі, чи Прапора, щоб привезли.

Mr. Shkarpetko подобається це.
  23. BogdaM

BogdaM Stabsgefreiter

Повідомлення:
    350
    Адреса:
    Ternopil, Ukraine
    Болгарка, двукомпоненитний суперклей, 30хв.часу і потім поверх ізолєнтою (а як же ж без неї?;)
    І маємо ось такого красеня з 8-ми зарядним магазином.

Images:

2.jpg
    3.jpg
    Mr. Shkarpetko подобається це.
  24. СЕРГЕЙ19751975

Повідомлення:
    18
    Адреса:
    НИКОЛАЕВ
    блестяще ))))заказать можно такой шедевр))))

25. BogdaM

BogdaM Stabsgefreiter

Повідомлення:
    350
    Адреса:
    Ternopil, Ukraine
    Ні , хлопці, я на війні... Собі у взвод нароблю, а на загал - нема як робити... :(

26. BogdaM

BogdaM Stabsgefreiter

Повідомлення:
    350
    Адреса:
    Ternopil, Ukraine
    Що ще замітив цікаве: в RS-S1 дууууже строгий патронник. Самокрут з необжатих гільз з інших рушниць - в патронник не лізе.
    Потрібно калібрувати гільзи в обов'язковому порядку.