Вітаю. Товариство, сьогодні вискоив в лісі такий агрегат. Підкажіть, пліз, що за модель та подопоможіть оцінити. З пов
Тут шото набагато ексклюзивніше. Напевне починайте переглядати фільми, з Іствудом) Сімейство полковника Кольта?
Точно что то из кольтов - https://www.google.com/search?q=кол...Wg1o3cAhXLKCwKHULaD1QQsAQIJg&biw=1440&bih=725
Дужка спуска кругла, знач дійсно флот, армія. Підкажіть яка вартість і попита на такий антураж в рамку та на стінку ? З пов
Зарас вам напишуть, що оцінка "нельзя", не той розділ, нема деактиву, ростріляти і т.д Якщо чесно, то знахідка раз на життя, можна виручити кошти, які успішно потратяться протягом певного часу. Замаринуйте і залиште на память, це моя думка, а вирішувати власнику
Так це ж розділ Скільки вартує Але так, якщо ціна менше 500грн, думаю варто оставити собі як пам'ятку.
То уже наступного тижня..там щось ще в корінні пікало...чорним..мож і він. Та є набій збоку видно в барабані. Можливо їх кілька.
https://panzer038.livejournal.com/1385570.html Найшов цікаву статтю по Неві. Цікаво, що у моїй різновидності є знизу колечко. Це не може бути російський випуск? Чи це трофей Кримської війни?
Камрад,не перегибайте.Никто не напишет,все правильно расположено.А денег ТС за антураж этот не выручит.Тратить там будет нечего после чистки.
Мое мнение чтобы его продать надо отмыть,минимум,и очистить электролизом максимум,иначе это кот мешке.
Злегка ще прочистив... Грані є знач неві! Клейм на бронзі поки не бачу. Головки болтів поки не бачу...вони нормально підгнили.
если запустить “элекролиз“~он отобъёт всё.имёртвое,и полуживое.агрегат после него-страшненьким будет.весь в ямах,и кавернах.для антуражу “под стекло“-лутше лёгкая чистка,без фанатизма,(я так люгер убил...насмерть....)сув
То... дивлячісь яким методом "електролізіть".. Якщо безбашенним – "сривним" (як більшисть, надивившись зайвохромососмних ютюбов, та по незнанню робе) – то воно так і буде, як ви написали – пожре і іржу, і живий метал до дир. (Люгер – шкода ) А якщо полюсність навпаки – то трохи довше але ніяких дурних ям та каверн – дуже ніжно і лагідно від'їсть лише зайве, а сталюці – онлі користь. Трішки глибше вивчати треба питання)), перш ніж слухати завумних ютюб–"спеців" зза поребріка і відразу експеріментувати на своїх недешевих рарітетах... З пов.