"Антибукс" на сапоги...

Тема у розділі 'Що це таке?', створена користувачем bigfoot, 14 чер 2020.

1. bigfoot

bigfoot Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.266
    Адреса:
    Прикарпаття
    Приветствую всех!
    Нашёл недавно в лесу, где в 44-м году венгры оборонялись, накладки на обувь. Ну и, собственно, хотелось бы знать, это "уставные" накладки или чья-то собственная инициатива? Или это вообще послевоенная потеряшка?
    Заранее благодарен!

1.jpg 2.jpg 3.jpg

Shtirlitc подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. До вашої уваги вилка з нержавіючої сталі, що входить до складу польового набору столових приладів Ве...
      1500 грн.
    2. Соібний набір з клеймами, Англія, початок 20 стол. Загальна вага більше 100 грамів.
      4450 грн.
    3. Все, як на фото. Не битий, без втручань. Клеймо підглазурне. Столовий ніж Люфтваффе на фото для масш...
      1650 грн.
    4. Штопор старовинний вінтажний виробництва Франціі
      400 грн.
    5. Все, як на фото. Абсолютно ціле горнятко, без сколів та тріщин. Достойний екземпляр в колекцію чи на...
      2690 грн.
  3. bigfoot

bigfoot Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.266
    Адреса:
    Прикарпаття
    На металлолом?..:(

4. Shtirlitc

Shtirlitc Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    43
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    87
    Повідомлення:
    2.009
    Адреса:
    Stanisławów Ghetto.
    Я такі колись також знаходив,це під каблучний розмір?Як мені відомо такі протектори (до речі вони уставні),мали Єгерські підрозділи в Карпатах,Едельвейси-венгерські.)

Militaria IMA-U.S.A та bigfoot подобається це.
  5. bigfoot

bigfoot Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.266
    Адреса:
    Прикарпаття
    Вітаю, друже! Де пропадаєш?
    Дякую тобі за цікаву інформацію. Шкода, що там більше нічого цікавого не трапилось...
    Вони досить широкі. І ті загнуті кінці мають певний кут. Тому думаю, що вони для самої широкої частини підошви (я навіть приміряв в лісі:)).
    Зроблені дзеркально, значить це пара.

Shtirlitc та Bangalor подобається це.
  6. Shtirlitc

Shtirlitc Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    43
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    87
    Повідомлення:
    2.009
    Адреса:
    Stanisławów Ghetto.
    Привіт,я завжди був поруч,в темі.) А твоїх фотозвітів із знахідками давненько небачив) Так це пара,але на бігфуд міряти,певно здавалися маленькими?))Я знаходив і каблучні,вони так само загнуті цікаво.Трапилося,знайшов там був два мадярські едельвейси і їхні (венгерських єгерів підкови),помилки бути неможе.Даю фото едіків.Доречі запрошую долучитися до моєї скромної копарсько-пошукової спільноти на Фейсбук,живе спілкування 24 год на добу,щодня багато цікавої,та корисної інформації.Нові знайомства,друзі,свіжа інформація,знайомі роками камеради із Райберту,всі вже там давно.) https://www.facebook.com/groups/zhtirlitz/

Images:

29543315_10209638713119462_6633494626494769790_n.jpg
    IMG_20200617_215816.jpg
    IMG_20200617_215848.jpg
    IMG_20200617_215938.jpg
    IMG_20200617_215957.jpg
    Militaria IMA-U.S.A та bigfoot подобається це.
  7. bigfoot

bigfoot Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.266
    Адреса:
    Прикарпаття
    Едіки гарні, вітаю. Я рідко вибираюся, тому мені більше шмурдяк трапляється. За вами хрін що знайдеш...:D
    За запрошення дякую, але не маю акаунту на фейсі. Замало часу на все. Може з часом...

8. Shtirlitc

Shtirlitc Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    43
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    87
    Повідомлення:
    2.009
    Адреса:
    Stanisławów Ghetto.
    Наважишся заходь,твоя присутність-наша радість,також пропоную коли будеш мати більше часу,вечорами гарні та цікаві фільми на копарську тематику,в головній ролі Я.Мій канал на Ютубі,підписуйся і будеш в курсі всіх моїх виходів на КОП.В мене часу на коп аж забагато і повно тепер!Лиш нема із ким,як колись в добрі часи виходити на пошуки,ні в кого сьогодні вже нема часу.) https://www.youtube.com/channel/UCR6h5Sg84bE7P8Tsxj9kPzA?view_as=subscriber

Коваль-Kovalchuk, Militaria IMA-U.S.A та bigfoot подобається це.