Доброго дня шановні форумчани! Звернувся до мене товариш з проханням взнати ціну цих амфор. Амфори не його теж попросили. Все,що знаю зі слів товариша, амфори знайдені на дні Чорного моря в 90- ті роки. Експерти з Криму дали вік приблизно 3-3,5 тис. років. З повагою!
Типа "Мапэд не мой, товарищ попросил" Это уже что-то новое - "попросил товарищ товарища".. Ну так и оценивайте эти амфоры на соответствующих профильных площадках. А не на военном форуме. И как определили что 3000 лет? А не 5 или 10?
Не хотів нікого ображати. Написав все що є. Людина хоче продати і звернулася до мене, а по старовині я нуль. Нажаль більше не можу нічого написати. Можете закривати тему.
Ну я это и имел в виду. Оцениваете здесь, для друга друга, а продавать будете в другом месте. А Правилами форума это тем более запрещено. Пусть Ваш друг и оценивает сам, где хочет. Или он интернетом пользоваться не умеет?
Х Для інтернету він вже старий) Ви праві, для початку мене просили оцінити. Продавати будуть самі. Я не можу гарантувати, що будуть продавати тут. Дякую за увагу і розуміння. З повагою.
Доброго. Щось не схожі на Як на мене більш схожі на "скомунзжені із запасників сільського музею". Особливо ота, поменше, де щось гіпсом наляпано типу недолугої "реставрації". Щодо часу: 3-3,5 тис.років це хтось вам с..здів - відверту неправду сказав. Грецька колонізація Північного Причорномор'я розпочинається наприкінець 8 - і надалі у 7 сторіччях до. н.е. Тоб-то 2,8-2,9 тис. років тому. Більша амфора, на мій погляд, відноситься десь до 6-5 стст. до н.е. Менша схоже молодша - 5-4 стст. до н.е. Ціна - це не до мене.
Вітаю. На стороннему ресурсі, посилання та назву якого писати не можливо, щоб не отримати бан, висить пара подібних. Хочуть 6000 грн за кожну. Дайте пораду товаришу, щоб він передав тому, хто володіє амфорами, чи їх фото, що, як що набрати у пошуковику "антична амфора", то легко можливо знайти приклади. А там вже знаходити відмінності і ...буде йому щастя.
В нас важкувато знайти поціновувачів) але з огляду на стан та цілісність, велика піде за доларів 300, менша , як пощастить, але думаю мін.200.