Американська аптечка IFAK

Тема у розділі 'Скільки коштує?', створена користувачем North Kamerad, 27 сер 2022.

1. North Kamerad

North Kamerad Schütze

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Ukrainian
    Доброго часу доби. Залишилась одна комплектна американська аптечка за скільки можна віддавати її? На яку ціну орієнтуватись при обміну чи продажу?

2. Цікаві лоти

1. До вашої уваги вилка з нержавіючої сталі, що входить до складу польового набору столових приладів Ве...
      1500 грн.
    2. Стан по фото. 6 оригінальних виделок та 6 ножів. Леза не точені. Чудові клейма!
      3650 грн.
    3. Редкий коллекционный набор столовых приборов дивизии СС-Рейх в замечательной сохранности. Лот нагляд...
      40000 грн.
    4. До вашої уваги кружка офіцерської столовой вермахту. Тавро Bavaria 1942 - У лоті тільки чашка, ост...
      3000 грн.
    5. Клейм немає,довійна,Артельне втробництво.В хромі. Все видно по фото.
      225 грн.
  3. B.S.N.

B.S.N. Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    36
    Лоти
      на продажу:
    14
      продані:
    69
    Повідомлення:
    949
    Стоимость, возможно жизнь того человека которому вы хотите её напарить. А именно он здесь защищает ваши семьи и таких как вы, ему бы она не помешала. Я вас не осуждаю поскольку не имею права да и не хочу никого делать с уважением.

Олег Грабовский подобається це.
  4. North Kamerad

North Kamerad Schütze

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Ukrainian
    Я з вами солідарний, залишилась одна в залишку цікавить обмін на доп снарягу і хочу розуміти на що рівнятись, з повагою!

B.S.N. подобається це.