Доброго здоров‘я! Звісно, краще вирівняти, бо тоді і ціна буде суттєво вищою, але водночас виникають певні ризики, за умови, якщо у Вас не руки доки Отже, моя думка: за гнутого Вам дадуть до 500-т гривень, за приведеного до відповідного стану без зайвих ризиків - десь до 800-900-т гривень...
Просто оцінка копаних предметів є доволі суб‘єктивною, передбачити, хто і скільки «відвалить» за них у боротьбі (а колекціонерів з мінімальним бюджетом все ж суттєво більше) практично нереально! Інша справа з колекційними предметами у хорошому та відмінному станах - їхня вартість відносно стабільна і не зазнає таких відчутних коливань... От і вся «математика»
Тут навіть і не в оцінці справа а в "порадах" по рихтовці стомленого деформованного виробу з алюмінію...П.С: а стосовно курки-300 стеля.....
Ничего страшного не увидел,я заметил вы давно здесь нервы свои показываете,если что то не нравится так вы тему пропустите.Я дал совет продавцу так как сам столкнулся с подобным.
Ну расскази про рихтовку на коліні алюмінія якому 80 років с землі це нонсенс......гарантую що емблема лопне. Ніхто такі речі на холодне не рівняє. А нагріти та відпустити то мати клепку треба та досвід.
Алюміній доволі м‘який метал і піддатливий, а тому не бачу проблеми у вирівнюванні; нещодавно взявся за вирівнювання скрученої мало не в «дулю» алюмінієвої бази пряжки, так спочатку розігрівав промисловим феном, а згодом плюнув на це діло і працював самими плоскогубцями, дерев‘яним держаком від інструменту та тканиною, у яку загортав предмет, щоб убезпечити від сколів та подряпин; хоч і відношу себе до «рукожопих», але з поставленою задачею все-таки справився Ціна у 300 грн. явно занижена, я не задумуючись готовий підтримати кокарду ставкою у 350 грн.; припускаю, що таких, як я, знайдеться ще кілька камрадів, а ця зацікавленість і вплине на формування більшої ціни...
https://reibert.info/lots/orel-na-furashku-wehrmacht-iii-reich.506193/ Нормальный ранний орёл за 700 тут увы никому не нужен... Ну ладно, чуток подуставший... Того рекомендован с моей стороны низкий старт для лота ТС данной темы.