Alex@P брехло і кидала.

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем Alex KS, 28 чер 2023.

1. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Суть ситуації . На початку березня.точніше 6 числа у даної особи замовив 1 кг порошку вроздріб. І одразу ж сплатив. У сумі 6800 грн.
    Під обіцянку доставити порошок упродовж двох тижнів.з нової партії поставки. Після півтора місяця очікування продавець розповів що порошку немає.митниця погано працює.поляки взагалі не хочуть фуру пропускати. Через більше як два місяці я попрохав повернути кошти.бо вже немає сенсу очікувати. Було обіцяно одразу як кошти будуть. На даний час взагалі нуль реакції на моі повідомлення.відповідно кошти теж ніхто не повернув.

2. Цікаві лоти

1. Отличный жилет на охоту/стрельбище или просто на природу в классическом стиле. Утепление больше на о...
      360 грн.
    2. Лёгкий хлопковый жилет в стиле O.D. JUNGLE VEST U.S. ARMY, Vietnam War Style Реплика от MIL/TEC by S...
      600 грн.
    3. Утеплённый жилет на зиму/осень. Жилет не «раздутый», можно использовать под одеждой как утеплитель....
      300 грн.
    4. Жилет на коп, рыбалку, охоту. Ткань лёгкая, летняя. Хороший камуфляж для камышей. Имеет множество ка...
      260 грн.
    5. Жилет на прохладное время года (весна/осень). Выполнен из ветростойкой синтетической ткани. Имеет оп...
      55 грн.
  3. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    Кошти продавцем повернуто. Претензія знята. Але це відбулося тільки через півтора місяці як мінімум і декількох нагадувань що кошти за товар якого не було надано- вони власність покупця.а не продавця

APO та neo160889 подобається це.
  4. Alex@P

Alex@P Oberleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    30
    Повідомлення:
    1.755
    Адреса:
    Украина
    Я вибачився та сказав вам що коли на карті будуть доступні кошти вам відправлю. Сьогодні пообіцяв відправити в вечері. На що ви недочекавшись накатали у всі теми погані відгуки та образили мене!

IMG_9764.jpeg

5. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
    У вас була маса можливостей написати мені про термін коли можна буде врегулювати ситуацію. Ви цього не зробили навіть після двох підряд нагадувань. Взагалі нуль реакції . Упродовж великого проміжку часу.Зреагували тільки тоді коли я виніс ситуацію на публіку. Я давав вам вибір. Ви ним не скористалися

APO подобається це.
  6. Alex KS

Alex KS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    590
    Адреса:
    Запоріжжя
  7. Alex@P

Alex@P Oberleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    30
    Повідомлення:
    1.755
    Адреса:
    Украина
    Ви тільки собі зробили погано!
    Гроші вам повернуто!
    Ідіть з миром!
    Ще раз вибачаюсь за те що підвів з очікуванням.

50_Reichsmark подобається це.