Вітаю шановні! Допоможіть оцінити для подальшої продажі тактичні активні навушники Allen Company Shotwave Нові, не використовувались, робочі. Деталі продукту: Низькопрофільні навушники Allen Company Shotwave™ із вбудованим мікрофоном дозволять вам не кричати через лінію, щоб чути одне одного. Функція автоматичного вимкнення вимикає мікрофон, коли рівень навколишнього шуму перевищує 82 дБ, щоб захистити ваш слух. Регульоване наголов'я адаптується до вашої голови для комфортної посадки. Характеристики продукту: Вбудований спрямований мікрофон підсилює звуки до 82 дБ і вимикається при рівні 82 дБ, допомагаючи захистити ваш слух Автоматичне вимкнення при рівні шуму понад 82 дБ Низькопрофільні амбушури для зручного носіння вогнепальної зброї Регульоване оголів'я для комфортної та надійної посадки Легко складається для компактного зберігання Шкала швидкості потоку 24 дБ Працює від 2 батарейок типу AAA
Захисні навушники Allen Company Single Microphone, оливкові. Нові, не використовувались, робочі. Деталі продукту: Навушники Single Microphone Emuff мають низькопрофільні навушники з вбудованим мікрофоном, тому вам не доведеться кричати через лінію, щоб почути одне одного. Вбудоване автоматичне вимкнення вимикає мікрофон, коли рівень навколишнього шуму перевищує 82 дБ, щоб захистити ваш слух. Регульоване наголов'я адаптується до вашої голови для комфортної посадки. Характеристики продукту: Вбудований спрямований мікрофон підсилює звуки до 82 дБ і вимикається при рівні 82 дБ, допомагаючи захистити ваш слух Низькопрофільні амбушури для зручного носіння вогнепальної зброї Регульоване оголів'я для комфортної та надійної посадки Легко складається для компактного зберігання Працює від 1 батарейки типу AAA