Продам АКМ 7.62 деактивований УОС. Автомат в нормальному стані 1964 року випуску. Поршень і личина, курок замінені на нові, пропил ствола і зуб відсікача відновлений магазин замінений на робочий. Насадка для холостої стрільби накручена на різьбу ( для роботи автоматики) і прихвачена нарізи в стволі відсутні. Працює в двох режимах. Відпрацьовано 2 магазини, заминок не було. Документи як на ммг, весь на одних номерах, крім личини вона безномерна, дерево добре. Ціна за даний товар буде становити 12000 тис. грн. Питання строго в лічку.
ММГ АКМ знову в продажі. Додаю деактивацію ствола і документи на ммг ну і скину ціну так як відсутній документ на схп а так все в доброму стані. Ціна буде 10.700 грн. Рахуйте , що готовий схп осталось заштіфтувати і на ДНДЕКЦ за висновком. Нижче не скину потрібні гроші на лікарню. Оплата через приват банк, відправка за рахунок покупця. Кого цікавить звертайтесь в лічку. Покупця чекає приємний бонус, залишаю за собою право зняти з продажу, АКМ виставленний на продаж на один місяць червень дальше зніметься з продажу.
Доброго дня камради,я вже писав в інших темах но змушений написати і тут.Може хтось особисто знає цього не порядного камрада(гуппі)він кинув мене на гроші і на форумі не зявляється.
Создайте тему в Черном списке и опишите ситуацию если ещё этого не делали. А то продавец не появлялся тут с февраля, претензия к нему есть а он ещё не в бане...
Я створював,но модератор ярик закрив тему тому що не представив фото,а що було фоткати якщо того предмета вже не має,я хіба скинув переписку і то що вінобіцяв повернути гроші назад,короче вже третій місяць повертає.