Добрый день! Есть такая проблема с креплением приклада Magpul MOE Stock, второй винт крепления не достает до шайбы и соответственно не могу его закрутить. Может кто сталкивался с такой проблемой, как пофиксить? спасибо
Це той винт, який тягне клин? Клин треба наживляти до того, як вставляти приклад в коробку. Потім, як розмістити по місцю і закрутити верхні гвинти, закручувати клин до кінця.
Неа это другой, там сразу под винтом отверстие приклада и внизу шайба в которую надо вкрутить винт, а длины винта не хватает;(
А шайбу (гайку) неможливо в отворі підняти нагору? Там ті гайкошайби наче є з витягнутим догори металом. Не пам'ятаю, вони обидві одинакові, чи одна пласка.
ааа дякую за наводку, так одна гайка виступом нагору и короткий винт, а інша виступом вниз и довгий винт. Дуже дякую!
В мене була така ж сама проблема, просто підібрав інший відповідний болт, з одним рідним і правда щось не то.
Там все з гвинтами ок. Якщо правильно орієнтувати гайки і на свої місця ставити болти. Якщо неправильно, не на своє місце, то один гвинт виявиться "коротким". Коротше, треба бути уважним і все стане як треба.
Я був дуже уважний і все робив по інструкції, але один болт всеодно не вставав. І як бачу не я один такий. Якби обидва болта були однакові, то жодних проблем б не було. А так, один з них занадто короткий. Коли я купував бази під QD-антабки, то в комплекті як раз були зайві болти такого ж плану, ось один з них і встав туди ідеально. І взагалі, в мене увесь Magpul обвіс встал нормально, крім приклада з цим клятим болтиком. Тому мабуть не в консерваторії справа