Доброго вечора шановні форумчани. Порадьте, будь-ласка, із власного досвіду, яку краще вибрати акамуляторну ланцюгову пилку. Ціновий діапазон до 5000грн
У мене Rupez вже більше року. Вистачає на близько 40хв роботи акумулятора (40Вольт). Поки що притензій не маю. Буває від вібрації під час роботи відходить акумулятор. А так все норм. Бюджет 5500- 6000грн.
можно про вибрацию в электропиле чуть развернутей. Просто у меня бензиновая на ручках не вибрирует вообще, а это очень важно как для убитых суставов, вроде моих, так и для пока здоровых, очень быстро кончаются.
За такие деньги лучше заказывать с али, там можно отзывы почитать. Я так купил аккумуляторный перфоратор за 100 баксов, 6 мм в бетоне под дюбель легко сверлит. Работает уже 2 года
Впринципі вібрація невідчувається, просто буває в процесі роботи відходить акумулятор і пилка вимикається. Але то в моєї, у знайомого така ж сама, то в нього такий трабл відсутній.
ежедневно? Просто считать ресурс инструмента в годах не корректно. Тем более электрического и еще более батарейного. Имею например шурик, ему года четыре, наработка в общем, учитывая одалживание, часов 8-10. Это вдвое больше циклов зарядки. И таки мне тоже интересно за электропилу, цепную, батарейную. Полцены которой обычно стОят батарейки. И больше.
значит можно вылечить. Обычно у этих пил короткая шина, 20-40 см, это больше поделочный инструмент а не для заготовки дров, как используется Ваша?
Лісники в захваті від цих пил. Ліс тане як сніг. Ше варіант станція і електропила. Якшо опустити станцію в яму. То звука майже немає.
Деякий час працював за кордоном. На роботі користувався широкою лінійкою акамуляторного інструменту. І в Хілті якщо різати дошку циркулярною пилою то 2 акамуляторів невистачає. Акамулятор сідає скоріше чим заряджаєця. Потрібно 3 штуки мінімум щоб постійно нею працювати. Один літієвий акамулятор 100$. У дніпро ме 2400 грн один був. От і виходе шо до 200$ треба тільки на батереї.
Лісники легко можуть вловити крадіїв, хоч із электропилами. Але допоки " мусорські падли* будуть" кришувати і годуватись" з тих, хто випилює- діла не буде.
Обязательно обратите внимание Вот на этот бренд !!!! Есть много чего и работает не первый год , а постоянные скидки на Аиазоне вас приятно удивят . С УВ
Когда тупится то да начинает прыгать ,там же обороты небольшие ,а Так для заготовки дров отличная штука ) с УВ
Генератор возити в транспортному засобі яким вивозят напрацьоване. І підносити генератор по місцю. В посадкі простіше підїхав вигрузив нарізав тихенько. Але зараз підняли штрафи і можна з цим крепко влипнути на гроші.
Добрий вечір. Хтось користувався цією моделлю, яка ваша оцінка? Пила цепная аккумуляторная МТЗ Белорус АПЦ 21В
А если купить аккумуляторную болгарку и к ней насадку цепную пилу, не выгодней будет? 2 в 1-м получается
выгодно сейчас выбрать фирму и купить сколько нужно и каких нужно тушек и отдельно пару батарей. Это если занятие для них есть.
да там практически любое есть и даже брендовому инструменту китайцы ценник опустили, хотя и это в основном у них клепают. За редким исключением.
В прошлом году купил себе электропилу 1.7 квт,(китай), 980 гр. инвертор УКС 2.5 квт, 1800гр. акумулятор в машине, красота.