Продам маталошукач.Все в гарному стані.Повністю в робочому стані.Не глючний.Дві стабільні котушки рідна 7 кгц,від SDR 10" на 12,7 кгц.Більше і не потрібно.Стандартна ліс,поле,розвідка.10 ка металопластика,добивка по мусорці.Я щитаю що ніякі трьохчастотки не будуть так працювати ,як дві окремо котушки.Від SDR котушка не зважаючи на свій розмір не уступа стандартній по глибині.10 коп укр на штик фіскаря,сам був в шоці.Я другий власник.Прибором майже не користувались.Кріплення батарейного відсіку було підпаяне,попереднім власником.На фото видно.На роботу не впливає. Штанга без люфтів,майже без царапин.Котушки без тріщин і сколів.Доки в наявності.Батарейки енелуп,тримають часів 7 в норм режимі.В економ більше.Було досить приборів,щоб зрівняти,сигнум на висоті .Причина продажу фінансова.По весні,однозначно сигнум.Хто візьме не пожалкує.14000 грн.Думаю адекватна ціна.Хто так не вважає запрошую в лічку.
нарахунок дружище це ще подумати треба.. але вітаю...щасти... тай необіжайся...я нічого поганого вам небажав.