Викладу результати 2 виходів -1 по старині ,і по війні кілька годин . По старині поїхав на одне поле позбирав какаліків ,знайшов великий медальйон ,правда хімікати і плуги зробили свою чорну справу . По війні поїхав на "танкові" місця ,хоч я вже там майже повністю все зачистив ,попався знову танчик ,правда сохран підкачав ,але і йому радий ,так як не сподівався на знахідки ,ну і сопутка пуги - одна цікава номерна і монетки .
Забув додати ,біля лісу на очі попали штани схожі на вермахт ,в голові мелькнуло можливо досі в лісі бродять розрізнені групки солдатів групи армій " Північна Україна"
Сьогодні погода була морозна -політували сніжинки ,але я вирішив трохи поїхати на природу- можливо скоро впаде сніг і прийдеться закривати сезон. Нарешті віднайшов недостаючий кусочок "танка" і трохи підреставрував ,тепер як на мене він виглядає симпатичніше . Також порадувала половинка жетона , прикольні пуги особливо номерна ганс і трохи монет. Є питання від чого ремінець на останній фото(знайшов їх 2 шт.) і пряжечка ?
Ось виставляв на визначення в періоді, що зник на форумі. Піднята в німецькому бліндажі. Визначили, що від обвіса на флягу.