Афил він же Andro1974 кидало, клон і просто ***ар

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем 卐 Dolf 卐, 18 січ 2025.

Статус теми:
Закрита.
  1. 卐 Dolf 卐

卐 Dolf 卐 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    23
      продані:
    60
    Повідомлення:
    97
    https://reibert.info/members/andro1974.292574/

Ділюся із Вами камради своїм гірким досвідом та наівністю задля неповторення моїх помилок і виведення цієї особи на чисту воду.
    Купив я у даного продавця комплект деталей ще перед новим роком, перед купівлею вели бесіду спочатку у перепискі потім по телефоні, запитував що і як, мені розхвалювався товар, зробив я оплату, очікував близько тижня на відправку і нарешті цей день настав… Сказати, що я уху їв нічого не сказати, приїхало не зовсім те, що обіцялося, одразу ж набрав його, він пробував мене запевнети, що там цукерка просто я не розумію, зрозумівши що я не задоволений і не ведуся на його лапшу почав спригувати, що не може розмовляти і сказав «зізвонимося завтра у 10:00». Зізвонились, він кілька хвилин пробував знов напарити свій «ідеальний» лот, але я йому чітко прояснилося, що товар не відповідає опису і я хочу його повернути, після чого я одразу почув фразу «грошей нема уже» так як він ще спочатку говорив, що кошти сину військовому на допомогу, сам калясочник і одна рука не робоча, я пішов на зустріч і домовилися на обмін, завтраками я кормився щодня близько півтора тижня, після чого, на смс перестались давати відповіді, телефон не береться, смс читаються тут на форумі, у месенджері теж заходить регулярно.

У ході бесіди дізнався, що персонаж із Липівця, памятаючи резонанс та відео які були тут на форумі, одразу ж і кажу я напевне знаю із ким маю справу той мене зпатує «із ким» я і кажу Афіл він каже так.
    Уже потім дізнався від знайомого форумчанина, що ця гнида взявяла у него запчастини ще коли був під ніком Афіл для зняття розмірів і так не вітдав йому їх, людина написала уже на новий нік і чудо сталося запчастини повернулися. Товариш собі тихенько сидів і не вважав за потрібне повернути людині її, аж поки не написали.

Можливо комусь ще щось винен то пишіть, хоча не упевнений чи відповість, кому потрібно дам номера телефону і адресу.

і на останок кілька скрінів які думаю говорять самі за себе, що це одна і та ж людина

Images:

IMG_9465.png
    IMG_9464.png
    Останнє редагування: 18 січ 2025
    veiderr, VIKTOR 243 та Featron подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Брючный ремень PARATROOPER SAFETY BELT ′PARA′ OLIV Брючный ремень с металлической пряжкой, с логоти...
      400 грн.
    2. Бляха армії України, Нова.. Латунь. Поясна бляха зроблена з латуні, під час догляду та полірування...
      177 грн.
    3. Лот 3. Брючний ремінь ЗС Великобританії. Максимальна довжина 101 см. ширина 5.5см.
      77 грн.
    4. Лот2. Брючний ремінь ЗС Великобританії. Максимальна довжина 104 см. ширина 5.5см.
      88 грн.
    5. Гарний стан
      1 грн.
  3. 卐 Dolf 卐

卐 Dolf 卐 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    23
      продані:
    60
    Повідомлення:
    97
    Шановні модератори якісь міри будуть прийматися ?

yarchumak, tuman та иван777444333 подобається це.
  4. 卐 Dolf 卐

卐 Dolf 卐 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    23
      продані:
    60
    Повідомлення:
    97
    Доброго дня камради, загалом написало це нещастя смс у месенджер, так розумію побачив моє звернення до модераторів тут, заскрінити ту поезію нажаль не встиг, але якщо коротко то, зірка програми він же АндроАфіл по його словах був 2 тижні в СІЗО, здав його я "під*р-сідар", за те що я тут пишу і створив тему я "отвєтю" і на слідуючому допиті він мене здасть, після таких змістовно інтелектуальних повідомлень я вирішив набрати цю особу, як не дивно телефон взявся, після чого я почув приблизно теж саме лише у скороченій версії під*р-сідар у свою сторону і слухавка кинулась, я ж не горда людина перенабрав ще раз:D з разу п"ятого слухавка взялася знову, але відповід обмежелася лише фразою "йди на*уй" і блокуванням номеру :D Нажаль я так і не встиг дізнатися, що це за СІЗО у якому надають майже цілодобовий доступ до рейберта так як він увесь цей час заходи сюди, смію допустити, що відповідь була б, що то слідчі з його телефона сиділи, ну якщо так то напевне слідчі дуже переживали за його репутацію тут, адже коли я створив цю тему і залишив у його профілі відзив про те який він продавець та посилання на цю тему, доступ до профіля чомусь одразу став закритим, дивний збіг ;)

veiderr та Grafer подобається це.
  5. 卐 Dolf 卐

卐 Dolf 卐 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    23
      продані:
    60
    Повідомлення:
    97
    Шановні модератори, можливо Вам докази якісь потрібні чи, ще щось то ви пишіть не соромтися.
    Тема створина уже як 11 днів, явні докази дубля надані, якщо потрібно то ще один старожил підключься про якого я писав, у чому проблема, небажання займатися темою чи можливо обман форумчан і дублі уже у нормі, поясніть будласка ?

Останнє редагування: 29 січ 2025
    Лорд Грегори, tuman та Tumbol подобається це.
  6. Parabellum_007

Parabellum_007 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    88
    Лоти
      на продажу:
    8
      продані:
    183
    Повідомлення:
    403
    Адреса:
    Ukraine
    Вітаю, пане авторе теми!

Наскільки мені відомо - то для реакції модераторів предмет має бути продано на аукціоні Райберту або в темі продаж Райберту.

А всі угоди, укладені "за лаштунками", в особистому листуванні - це проблема самих форумчан. Можу помилятись, але начебто так.

Ваш предмет (наскільки я розумію) в продажу не був (був лише в темі оцінки). А те, що Ви його потім через листування придбали - то вже на Ваш страх і ризик. Хоча особисто я теж вважаю, що це неправильно.

Тому й реакції модераторів немає.

Спробуйте написати камраду Артему, опишіть ситуацію, скиньте посилання. Також можете написати напряму будь-кому з модераторів розділу "Чорний список".

Images:

Screenshot_20250130-220736-318.png
    Останнє редагування: 30 січ 2025
  7. 卐 Dolf 卐

卐 Dolf 卐 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    23
      продані:
    60
    Повідомлення:
    97
    Доброго дня, дякую за розяснення. Ну з правилами я знайомий, оправдання зрозуміле потрібно було купуване не через особисті це класика до цего можемо не повертатися.
    Так а, що ж з тим, що виновник теми має клони, горе продавець обманув мене, хотів кинути ще одного форумчанина (якщо потрібно то і він підключеться), це в порядку речей ?

Останнє редагування: 1 лют 2025
    Лорд Грегори подобається це.
  8. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    65
    Лоти
      на продажу:
    38
      продані:
    111
    Повідомлення:
    2.722
    Адреса:
    LA
    Система форуму не знаходить клонів у даного користувача, тому ми не можемо підтвердити звʼязок з Афілом чи кимось іншим.

иван777444333 подобається це.
  9. 卐 Dolf 卐

卐 Dolf 卐 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    23
      продані:
    60
    Повідомлення:
    97
    Доброго дня Ярославе, дякую, що відізвалися, тобто всі рішення блокувати клонів чи ні операються лише на систему форума, а очевидні факти та доводи не беруться до уваги я правильно розумію ?
    Я думаю Ви краще мене знаєте система не ідеальна, змінюється пристрій з якого заходиться на форум тай усе.

Лорд Грегори подобається це.
  10. Parabellum_007

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    88
    Лоти
      на продажу:
    8
      продані:
    183
    Повідомлення:
    403
    Адреса:
    Ukraine
    Вибачаюсь, панове модератори, що влажу в тему.
    Камраде авторе теми! Напишіть особисте повідомлення пану Akinak222
    Викладіть всю наявну у Вас інформацію щодо кидали - особисті дані, карткові рахунки, номери телефонів. Наскільки мені відомо - людина може перевірити все біль детально стосовно того, чи має цей персонаж клони. Є технічна можливість пробити.

卐 Dolf 卐, Лорд Грегори та serebrynay puly подобається це.
  11. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    65
    Лоти
      на продажу:
    38
      продані:
    111
    Повідомлення:
    2.722
    Адреса:
    LA
    Доводи беруться до уваги тоді, коли торги пройшли через відповідні розділи форуму/аукціону, а не через особисті повідомлення. От тоді, у разі накрутки ставок на лот або діалогу зі «своїми акаунтами» запускається процес покарань.

12. 卐 Dolf 卐

卐 Dolf 卐 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    23
      продані:
    60
    Повідомлення:
    97
    Тобто можна хоч зараз створювати клона, обманювати форумчан, головне робити це у лічкі, не засвітитися ніде на аукціоні і ніяких покарань не застосують, хоча це буде очевидно та доведено я правильно Вас розумію !???

Дуже дякую Вам за намагання допомогти та не байдужість, написати то не проблема хоча і у самого вистачає доказів, що це дубиль.

Tumbol подобається це.
  13. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    65
    Лоти
      на продажу:
    38
      продані:
    111
    Повідомлення:
    2.722
    Адреса:
    LA
    Дивіться…. Зараз Ви хочете правомірного покарання для людини, коли самі ж почали грати проти правил. Якби ваша угода пройшла добре, то цієї теми не було? І типу це окей, так можна робити було б і далі… Так?
    Ні, це так не працює.

Том Сойер, APO, Alex Richter та ще 1-му подобається це.
  14. 卐 Dolf 卐

卐 Dolf 卐 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    23
      продані:
    60
    Повідомлення:
    97
    Ну як же ж не працює, коли факт на яву, продавець так і зробив і не поніс ніякого покарання, а Ви пишите, що це так не працює, Ви перечете самі собі.

Tumbol подобається це.
  15. Parabellum_007

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    88
    Лоти
      на продажу:
    8
      продані:
    183
    Повідомлення:
    403
    Адреса:
    Ukraine
    Пан модератор мав на увазі інше. Правила Райберту не ідеальні, це факт. Але це ПРАВИЛА. І кожен з нас, купуючи або продаючи щось тут, повинен їх дотримуватись.

Бо якщо ми самі граємо проти правил (купуючи через "лічку"), то потім звертатись до арбітру не має сенсу. Це як ніби в футболі гравець сам почне робити "фоли", а потім скаржитись судді, що йому самому поставили підніжку.

От і вся мораль.

А модератори тут ні до чого - вони самі ж заручники правил. І щоб внести зміни до правил - це можна зробити через пана Artem

І до речі, скажу Вам чисто від себе, камраде продавець. Все пізнається в порівнянні. І повірте мені - на Райберті порівняно з тим же Віоліті просто "ідеальні" правила. Бо на фіолетовому сайті то просто цирк з конями. Саме тому всі шахраї в основному на Віоліті "пасуться".

Модератори, вибачаюсь. Не стримався) Прошу не рахувати за флуд.

Останнє редагування: 6 лют 2025
  16. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    163
    Повідомлення:
    5.215
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Будь - яка угода в темах продажів у результаті проходить через "лічку" . Обговорення ціни, пропозиції про знижки, обмін реквізитами , обговорення доставки та терміни , і так далі ......через "лічку" . У самій темі ніхто не пише пропозицій зазвичай тому, що це флуд , реквізити не пишуть тому що розголошення особистих даних. Тож будь-яку продаж-покупку можна виставити проти правил і розбирайся сам тому що діяв не за правилами....... крім аукціону .
    Для ТС . - Карають не безпосередньо особистість, а акаунт ( обліковий запис ) . Провинився обліковий запис - забанили , новий чистий обліковий запис - ласкаво просимо.:beer:

Roy.79, 卐 Dolf 卐 та Лорд Грегори подобається це.
  17. Skaparrotti

Skaparrotti Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    9
    Повідомлення:
    41
    Адреса:
    Kyiv
    Можете скинути посилання на резонанс, цей ділок вчора мав бажання «розвести» й мене на гроші за не існуючий предмет.

卐 Dolf 卐 та tuman подобається це.
  18. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    163
    Повідомлення:
    5.215
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Читайте правила ЧС и не нарушайте их . Приходите когда разведет согласно правил .

卐 Dolf 卐 та Skaparrotti подобається це.
  19. Skaparrotti

Skaparrotti Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    9
    Повідомлення:
    41
    Адреса:
    Kyiv
    Дякую за пораду, так і зроблю:)

Tuman1997 та tuman подобається це.
  20. 卐 Dolf 卐

卐 Dolf 卐 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    23
      продані:
    60
    Повідомлення:
    97

Дякую, але я думаю модератор сам може за себе відповісти...

Що требувалося і довести *ідар собі далі займається розводом і йому по барабану теми і так далі.
    Камраде, а Ви зробіть хід на опередження, створіть собі клона і киньте його першим, лиш через лічку, так можна, не переймайтися банити не будуть правилами дозволено :D;)

saxmax, Skaparrotti та tuman подобається це.
  21. Skaparrotti

Skaparrotti Gefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    9
    Повідомлення:
    41
    Адреса:
    Kyiv
    а знаєте це ж чудова ідея, напевно так і зроблю більше толку так буде

Avenger1488 та 卐 Dolf 卐 подобається це.
  22. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    65
    Лоти
      на продажу:
    38
      продані:
    111
    Повідомлення:
    2.722
    Адреса:
    LA
    Все це нагадує стрибки у пустий басейн…. Стрибаєте ви, але винен хто завгодно (директор басейну, адміністратор, прибиральник, тренер) але звісно не ви. Ще раз нагадую, при реєстрації ви натискали на пункти що погоджуєтесь з правилами форуму і адміністрація не несе відповідальності за усі ваші дії. Було таке? Було! Через приватні домовлялися? Домовлялися! Гроші хтось змусив вас перевести? Ні! На хвилинку- ви навіть товар отримали, бо не усім так щастить…
    Які можуть бути до мене питання? Робіть так і далі, якщо можете собі це дозволити. Тема закрита.

m14ebr, Ansar92, APO та 3 іншим подобається це.
Статус теми:
Закрита.