Аферист Олександр Дорож

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем яНеПридумавНормальнеІмя, 5 лют 2026 у 17:02.

1. яНеПридумавНормальнеІмя

яНеПридумавНормальнеІмя Schütze

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    1
    Повідомлення:
    6
    Адреса:
    Україна
    Доброго дня, хочу попередити про шахрая на форумі. На райберті зареєтрований під іменем Олександр Дорож.

https://reibert.info/members/oleksandr-dorozh.346889/

Він відповів мені в пп на моє оголошення куплю фітіль 1 мм(https://reibert.info/threads/kuplju-fitil-ogneprovodnij-shnur.1561209/). Прислав свій нік в телеграмі (@LIGSTEIZHT, його айді в телеграмі: 7571238039). Там ми домовилися за покупку, він сказав що працює по предоплаті 50/50. Я скинув йому половину суми (175 грн). Він сказав що на наступний день відправить товар. Звісно на наступний день я отримав не товар, а заблокований у нього мій контакт.
    Важливо те що перед тим як заблокувати мене він зміннив в повідомленні останню цифру своєї( скоріше за все не його) банківської карти (47311*****23714 поміняв на 4731******63715) щоб було тяжче його знайти. На номер його справжньої карти (як було вказано 4731*****3714) записано імя власника "Кравчук Т.Ф". По його справі знайшов в інтернеті, що справжнє ім'я - "Алексей Александров", але це не факт...
    Звісно я сам винуватий в тому що мене кинули, але значить на то воля бога і така моя доля...
    Просто хочу попередити, щотне потрібно всім довіряти, тимпаче від неперевірених людей.
    Дякую всім за увагу, а тобі, хто мене кинув бажаю всього поганого...

insert000 та tomis42 подобається це.
    1. Оригінальні штани британської армії, зроблені з вітрозахисної тканини. Розмір: 70/96/112 70 – довжин...
      195 грн.
    2. Кітель Lightweight DPM ВС Британії- 170/104 Характеристики: Міцний і легкий матеріал. Ідеально п...
      410 грн.
    3. (в наявності 100 шт.)
      Штани британка Combat Trousers MTP — оригінальні штани британської армії перший сорт. Ціна: • 800гр...
      800 грн.
    4. (в наявності 10 шт.)
      - Стан: Нові - Багато розмірів Бойові штани Британської армії PCS для теплої погоди MTP. Матеріал...
      2300 грн.
    5. 2 камо кителя з 1грн.Стан відмінний.Плюс лонгслив-гольф Швейцария(склад).Одним лотом. Заміри= Англыя...
      62 грн.
  2. tomis42

tomis42 Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    47
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    100
    Повідомлення:
    1.719
    Адреса:
    Dnipro
    Доброго
    Який його нік на форумі?
    Дайте посилання на його профіль.
    З повагою

Лорд Грегори подобається це.
  3. laser

laser Moderator

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    166
    Лоти
      на продажу:
    6
      продані:
    389
    Повідомлення:
    7.932
    Адреса:
    Харків
  4. yarchumak

yarchumak Oberfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    305
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    658
    Повідомлення:
    436
    Адреса:
    UA
    Лох не мамонт, этот чел и по телеге и по фейсбукам и тут. Всегда один стиль общения, но люди ведутся..

Wadospyro подобається це.
  5. laser

laser Moderator

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    166
    Лоти
      на продажу:
    6
      продані:
    389