Вітаю! Чи міг би хто,підказати контакти цієї людини? Не хотілось би робити поспішних висновків,але факти спонукають саме на це! Вчора камрад мені написав і запропонував деталь до револьвера,я погодився її придбати і оплатив на перед. Відштовхуючись від його терміну перебування на форумі,продаж на аукціоні,повірив на слово. Сума не велика,але дуже не приємно. подальші дії даної людини мені дуже не подобаються! Мав відправити вчора до обіду,пропав,вечором відписав що якісь обставини завадили,але точно встигне сьогодні (вчора),відправити… Пропав! Написав йому в 20.46 чи все в нього добре і чому не відправляє,у відповідь тиша… Прочитав повідомлення в 21.53 і нічого не відповів! Ну і зрозуміло що до тепер немає ні відповіді ні посилки. Можливо хтось,підтримує звʼязок з ним? Допоможіть будь-ласка закрити спокійно це питання,поки це можливо!!! Не хочу нікому псувати його теперішнє і майбутнє,тим паче не та ціна питання! Можливо з ним щось трапилось,то хоч розумію що робити в цій ситуації. Надіюсь що все добре і ситуація врегулюється! Зарання вдячний за допомогу!