Комісія на аукціоні буде залишатися єдиною для всіх категорій аукціону та для всіх користувачів, та становитиме 3% від ціни продажу лоту.====== Доброго, звиняйте - але цей підхід мені не зрозумілий... Раніше було - як що рейтінг у тебе більший, більш користувачів тобі довіряють і ти платиш меньшу комісію, а тепер стало усіх під одну гребінку?
Більше довіряють залишилось. А також додався більший % , в залежності від рейтингу, при поповненні рахунку. Так шо не всі під однією гребінкою))
Пан пропустив щось) https://reibert.info/threads/zmina-tarifiv-forumu-ta-aukcionu-z-2025-roku.1504898/
Звиняйте - але я не згоден! Припустимо. Я тільки зареструвався сьогодні, продаю щось, продав і комісія така, як у хлопця, який продав 200 лотів і приніс Аукціону та форуму Райберт якусь значну кількість грошей. Це треба Форуму і Аукціону - їм теж треба платити за сервер і та інше... Наприклад - я продав 114 лотів і виплатив комісією десь до 7 тис гривен, а може більше. А маю платити той відсоток, як і новачок!
Вітаю. Догнали і перегнали сусідів Розділ "Витвори мистецтва військової та мисливської справи" – Спорядження для турнірів, ігор і реконструкцій боїв Ціна лоту (Розділ "Спорядження для турнірів, ігор і реконструкцій боїв") Супровід торгів Ставка Пропозиція ціни Розміщення Від 1 грн. до 4 000 грн. 3% 0,01 грн. 0,01 грн. 0,01 грн. Від 4001 грн. до ∞ грн. 2% 0,01 грн. 0,01 грн. 0,01 грн. Виходить, що тепер деякі лоти, по ціні більше 4000 грн. вигідніше продавати у Віоліті. А про рейтинг взагалі непродумано. Нафіга він тоді потрібен? Для відгуків є "Сторінка профілю", або "Білий список". Виходить, що я тепер доплачую комісію за "новачка" . Ну і реклама +50%, хоча реклама деколи себе окупить, якщо потрібно оперативно продати лот.
Присоединяюсь. В зависимости от рейта комиссия должна настраиваться более справедливо. Преференции должны работать не только при пополнении личного счета.