Купил на аукционе медаль за Белград за 4150грн,оплатил есть все чеки и запись разговора,сегодня получил на новой почте вместо медали акамулятор. Прошу разобраться.
Вроде не новичок на форуме , а темы правильно оформлять не умеем . Или читать правила и придерживаться уже не комильфо ?
Доброго вечора. Я відправив медаль 7 червня і зразу відписався про відправку на слідуючий день в ночі мені позвонив контрагент мазур і почав погрожувати щоб я віддав йому гроші бо з його слів в посилці був акумулятор я сказав що то не правда що я відправив медаль він в свою чергу взагалі нічого не хотів слухати і кричав що якщо не буде грошей то в мене будуть проблеми. Я не одноразово хотів запитати його для чого він забрав посилку і не перевірив він казав що зробив скандал я так поняв що скандал був на відділенні нової пошти для чого ви шановний мазур забирали посилку а не написали на новій пошті що в посилці не те що ви мали отримати? 2-ге питання як тепер мені доказати що я відправив медаль і як доказати вам що ви отримали акумулятор а не медаль. 3-те питання якім місцем ви почуствовали що я кідала я не перший день на форумі і 100 разів відправляв посилки і не тільки по Україні а й закордон також і все завжди доходило так як я відправив. За весь період мого перебування на даному форумі на мене не було ні одної скарги. Так як з мазуром мені говорити немає про що тому що він говорити не хоче він тільки кричить оддай гроші то я прошу модератора допомогти розібратися в даному питанні. До речі сьогодні мазур знову відправив мені смс з погрозою що на мене буде заява і приїдуть якісь пацани які зроблять мені проблеми. З повагою А.А. Брусилов 13, только что
Перше повідомлення я написав в диспуті в ньому в принципі про все написано але хочу додати що мазур скоріше за все сам чорт тому що позволяє сбі обзивати людину яку він не знае і по скільки по телефону я не зміг цього сказати то скажу тут сфотографуйте мені мою упаковку в якій находилась моя медаль а ви якщо це правда отримали акумулятор
В диспуте что то решили? А.А. Брусилов 13, мазур у вас остались накладные из Новой Почты? ТС, сделайте фото, посылки.
Пишите претензию на НП. Пока хозяин акамулятора не пошёл в отказ. Времени и так потеряли достаточно. з.ы. косяк работников НП
Это не косяк, а реальное преступление. Кто-то шерстит товар на НП в поисках наживы. Это могло случиться и на перекладных станциях следования. Подобные случаи были. Покупателю ни в коем случае нельзя было забирать посылку, если он конечно ее вскрывал в отделении, теперь это гораздо усложнило ситуацию, но всё же желаю ее благополучного разрешения.
Вот эти "Сувениры", тем более за 4 тыщи, и могли соблазнить мошенника. Слишком откровенная "приманка".
Доброї ночі. Звертаюся до мазура: я був сьогодні на відділенні нової пошти і запитував чи з моею медаллю ( посилкою ) були якісь проблеми чи отримувач предявляв якусь притензію і мені відповіли що посилка отримана ніяких притензій до працівників не було і саме головне притензій даже на словах до працівників нової пошти в них не було. Як ви поясните те що ви мені говорили що ви там зробили скандал що ви мали до них притензію і так далі? Тепер друге питання може вже хватить відправляти мені повідомлення з погрозами я просив у вас фото моеї розкритої посилки а ви досі мовчите?
Сейчас сложилось так: 1. То, что отправил продавец, можно узнать, только просмотрев записи с камер в отделении (естественно нужен письменный повод) 2. Есть фото деклараций (накладные отправителя/получателя - идентичны) и пакета (целостность не нарушена, номера совпадают). Получатель (с его слов) вскрыл пакет в отделении НП. 3. Вопрос, почему не было отказа от посылки на месте - остается открыт. 4. Как мы обсудили, если каждый из Вас прав, и действительно была отправка награды одной стороной и получение батарейки Nokia, другой - пишите заявление в Полицию, пусть разбираются была ли подмена со стороны Новой Почты, или кто-то, тут говорит неправду. Тема будет открыта, о новой информации прошу сообщать. С уважением, Ярослав
У нас на отделении все знают,посылка была распечатана на почте,претензии предьявлены,есть два свидетеля и видео,заяву отнес. Теперь пускай брусилов всем расскажет за какое кидалово был забанен ранее на Райберте?
Я працюю на роботі і не міг зайти бо не мав змоги що стосуїться ваших запитаннь то ви не відповіли на мої