всім доброго. вже відїхав 20км,а все рівно Поляки йдутьправда була перемішка з рус. мінами... взривак був найденний рядом,цікавить чи від неї??? є один момент:привентивна гайка копія як на 75мм,а туда йшли три взриваки • Zapalnik – wkręcany we wkrętkę głowicową wz.15 D. Stosowano zapalniki różnych typów: piorunujący uderzeniowy 24/31 wz. 18 R.Y.G; wz. 99/1915 (BZ, KZ, DZ); zapalnik piorunujący o działaniu podwójnym 23/31 A wz. 18, про образець 17 року непише...
ще був найдений блін(спочатку подумав привентивна дупа)але коли трохи почистив появилась якась гулька з шестернею,і нема різьби як у привинтивної...чи може це бути плита від малого мінамйота??? буду вдячний за відповідь...
перехідник був вкручений,тільки взриваки і хвости рядом валялись(сапери постарались) о на вашому фото 17року...значить вонодякую!!! ще було багато 18 року,незнаєте чи вони йшли???
Блін - "тато" від 15cm nebelwerfer. Якщо не помилюсь знходилась біля бойової частини, тобто перехідник.
кому цікаво Я казав що до плиты немаэ.А розумити тут нема що-ота штука встромляэться у мину ссаду и встромляэться у ствол,потим заряжают вишибний заряд.Все як у стрильби подкалиберными снарядами. як взнати від якої міни???
....сподіваюся цікаво в першу чергу Вам .., якщо Вам дійсно цікавий вердикт по железяке ... булоб не погано поважати комрадів (експертів) і дати точні розміри поклавши якісну лінійку до Вашого НЛО, мені здається якщо це воп.(?).то 1-я світ. мудрі фахівці підкажуть ..
сорі,завтра обовязково зроблю... https://reibert.info/threads/plita-minamjota.669121/page-3#post-7110584-прохання сильно не гнобитиітак дісталось хто правий???