День добрый. Нужна не оценка,а совет. Предложили знакомому вот такую игрушку.Французкая или испанская реплика браунинга.По годам и модели особо рыть времени нет.Если сложиться,то тогда. Хотят за него 200 шкурок убитых енотов. Состояние так себе,слишком много над ним очумелые ручки поработали. Стоит ли платить за него такую сумму?
Накладки не родные,серединка тоже не блеск и явно с какого-то чердака. Ось предохранителя подуставшая. Рамка слегка люфтит,щелчок присутствует. Поиграться с ним надо. Стоит брать?
Фото темноватое. Но навид неплох .Если недорого до 3т и желание потратить время и немного денег.Удачи.
Фото темнувате,бо робив на роботі.Враховуючи всі нюанси і обмеження по часу. Тут ще такий нюанс вилазить,що це може бути не 6.35,але й не 5.6. Х/з,може тоді і тип інакший. Але точніше знати буду лише завтра. Якщо якісь рідкісний калібр,ціна вниз не піде?
Як на мене,в цьому пістолю все на 3-4. Може я занадто вибагаю,але з ним ще добрий місяць бавитись треба.Якщо дотерти,поворонити,точно визначити який і що має писати,знайти того,хто це награвірує..Також наварка і підгонка потертих частин.
Бонус пока не выставляю,чту правила раздела оценки. Вот если дойдет до "что такое",там можно будет и показать,от этого может зависеть точное определение.И сверлить нет надобности,если только определение.
Якщо врахувати роки,то теж 3-4. Ваша і моя оцінка щодо реставрації зійшлась один до одного. А може і більше,дивлячись,скільки накладки потягнуть. Камрад загорівся,бо нова цяця.Ну вкладе гроші,а як набридне і продати надумає?Своє верне? Ось у чому питання...
Ось подібний.https://reibert.info/lots/mmg-pistoleta-6-35-mm.39671/ Десь біля 325у.е. Деактив щоправда,надто крутий.Може через то і не особливо комусь цікавий. А може ще поціновувачі не надто бачили. Але зовні і накладки файні.
Але якщо все зростеться,то спочатку тре буде визначити яка це саме модель,бо їх до псячої мами подібних було. Ці найбільш близькі.Навіть напису нема.