Доброго вечора усім, створював по цим жетонам тему раніше, але відповіді не було. Прошу підказати та уточнити по розшифровці, дані жетони були знайдені на одному місці під під час пошуку у Німеччині разом з орликами на пікельхельм 2- го Кірасирського Кавалерійського Полку, більш менш цілих два, третій Нажаль по деталях. Також на місці було знайдено дії пряжки (які схожі на відповідні пряжки форми даного полку), накладка на патронну сумку та частини до двох Пікелів. Дуже цікавий набір як на мене та історія полку ще цікавіша. Пле нерозкритим залишається питання жетонів, бо як мінімум два з них нестандартної форми та з позначеннями розшифровку яких я не знайшов. -Зліва угорі- 3 E ST 13? 9 -Справа угорі- 2 K. St. N.6 -Нижній- 5L. St 112 N.10 Єдине що можу сказати так це те, хотя знайшов фото клейма на такому пікелі, де було клеймо “2 K.”, що може вказувати на приналежність верхнього правого жетона до 2- го Кірасирського Кавалерійського Полку. Буду чекати ваші думки, дуже цікаво)
Тоді можливо знаєте розшифровку, бо той на якому є позначення 2 K. Більше усього підходить, бо усе було знайдено разом
Цікаво що вони робили разом з орликами 2- го Кірасирського Померанського Кавалерійського Полку. Доречі, зразку якого року дані жетони, бо я такі не знайшов