Доброго вечора, не знаю сюди в тему написав чи потрібно було в розділ Скільки коштує, ну там військова тематика. Питання, яка ціна зараз п'ятірок, монетки кладові, трохи з окислами, але стан гарний і вони я думаю чимось прибирається хто в темі, дякую
Вітаю! Якщо на лом, то 200 $ за одиницю. Але колекційна цінність може бути більшою. (То вже потрібно дивитись по каталогу.) З повагою.
Довго календар треба листати назад, щоб знайти такі ціни) Якщо на те пішло, то по лому вона вартує більше, ніж 200$. *4,3 г. х ~3000 грн (умовно) = 12 900 / 43,5 = ~300$.. Сьогоднішня ціна 5 рублів 1898 - від 21 000 до 26 000 і більше гривень за штуку (550-680$ зустрічав проходи). 5 рублів 1901 в районі 630-720$. Пі.Сі: готовий придбати у Вас по 200$ в необмеженій кількості
Цілком згоден з Вами! Просто колись, але дійсно давно, був свідком, як знайомий ювелір купував запропоновані йому його клієнтом такі монети. А я на ту мить був у нього в гостях у будинку побуту та й був свідком тієї події. Тож, думав, що ціни на рудий метал є більш-менш стабільними. Але не врахував, стабільність відносно якої валюти. Бо взагалі - не моя тема. Тож щиро вдячний за пояснення! Завдяки Вам і я стану більш досвідченим. З повагою.
Ага, колись... Колись, у другій половині 90-х, знайомий п'ятірку за 70 баксів продав, і на той час це була добра ціна. Все тече, все змінюється...