Доброй ночи братству монетному.Подскажите по фашистику пожалуйста.Нашёл 5 и 10 пфенингов так 10 в труху а 5 очень даже приятная. Так из чего же их делали что одни умирают а одни нет?С ув.
"10 в труху а 5 очень даже приятная. Так из чего же их делали что одни умирают а одни нет?" Різні роки випуску - різний метал виконання. http://coinsmira.narod.ru/german-reich.html "по фашистику пожалуйста" ... ці монети мають відношення до фашистів, як Ви, КАМРАД, до японського імператора ... Німці були "НАЦИСТАМИ" а не фашистами, фашисти були в Італії ... !!!
..."нацизм" имеет много общего с "фашизмом" и считаеться его разновидностью.... ну да ладно мы не историю сдесь изучаем... Человек просит помощи чтобы разобраться, а Вы начинаете умничать да еще и дерзите... Мир всем!!!
Ну "считают" так лише прихильники російського сталінізму ... а цивілізований світ чомусь "ФАШИЗМОМ", причому ЧНРВОНИМ, більше схильні вважаюти період правління в росії комуністів 1917 - 1991 р. ... а ось між НАЦИЗМом і ФАШИЗМом ставлять чітку різницю ... і тому ФАШИСТАМИ називають італійців, а німців - НАЦИСТАМИ ... !!! А ЩОДО ДАНИХ МОНЕТ, то їх жоден нумізмат не називає "фашистами" ... а чомусь називають монетами Третього Рейху ... ??? http://pfennig.ru/third_reich/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=48 ... а може ті нумізмати просто "дєрзят" ... ??? "Человек просит помощи чтобы разобраться, а Вы начинаете умничать" Ну ось я й допомагаю йому розібратися котрі монети як називаються, а то буде називати рублі - "москаликами", а гривні - "хохликами" ... !!! Та й і Ви зрозумієте, що монети це всього лиш монети і ні за фашистів, ні за нацистів, ні навіть за москало-комуністів вони не відповідають ... !!!
Ну пардон господа!!!!Спасибо за помощь.Никого не хотел обидеть.Я не со зла назвал фашистиком а так сказать по простоте душевной.Мира нам всем!!!
Та які проблеми, КАМРАД, ... ??? На те форум і існує щоб на ньому спілкуватися і кожен висловлює свою думку ... !!! І немає серед нас когось найрозумнішого, кожен сильний в якихось окремих питаннях, а інші можуть навчитися чогось корисного для себе від інших ..., тому і називаємо одне одного КАМРАДАМИ ... !!! Спілкуємося, сперечаємося, інколи й "погриземося", неадекватів МОДЕРИ забанять а адекватні миряться і далі спілкуються і сперечаються ... !!! Моє шанування !!!
Кому интересно можете почитать Фашизм і нацизм: подібності та відмінності http://initiativenational.blogspot.com/2013/11/new-article.html
А хто ж це вище сказав ... ??? "ну да ладно мы не историю сдесь изучаем... " ... ну і чим на Вашу думку "фашистські" монети відрізняються від монет "нацистських" і чи подібні чимось перші та другі на монети москальсько-комуняцькі ... ??? Кидай того ровера, КАМРАД ... !!!
Ой братья товарищи комрады.Вот попал я так попал.Короче дело в том что монетосики у меня тема пацана моего старшего 14 лет.Вы дали ссылочку и я ему говорю смотри и читай.Пацан перешёл и тишина с открытым ртом.Потом говорит а что эта реклама тоже к нумизматике имеет отношение.У меня в компе вылазят со всех сторон какие то рекламки.Но на райберте они какие то приличные а вот после перехода по ссылочке там такое что и мне в мои 40 довольно таки не комель фо!!!Вот такая вот кумэдная штуковина приключилась сегодня!!!