Вітаю Шановне Товариство !!! Останнім часом турбують мене по телефону (із німецьким номером) якісь "бізнесмени" із "цікавою пропозицією" ... кажуть що з бундеса але "какають" як москалі і чудово розуміють Українську ... Хто більше в курсі, то підкажцть у чому "фішка" їхньої пропозиції ... а також чисто технічний момент: чи можна дзвонити з України а номер буде вибивати німецький ... ? Заздалегіть вдячний за відповідь !!! ...
"новые бизнесмены" работать не хотят и в Бундесе, вот и занимаются разводом овец в Украине. Да шерсть у наших овечек очень жесткая, может кто и подавится.
Так а в чому сама фішка ... бо я не терпеливий - відразу на х.. посилаю і до кінця жодного разу ще не дослухав ... ...
Себто це лише понти що вони із Бундеса а реально-реальнішого вони можуть бути і на теренах москалії, лугандону чи навіть України ... ?
Мне два раза в день звонят.Блокирую номер,но всё время с разных. На звонки не отвечаю. Говорят,что это новое развлечение сидельцев.
Обещают научить зарабатывать всего лишь за 100 уев,мне звонил какой-то хач из Франкфурта,послушал его и повесил трубку,потом звонили по несколько раз в день с разных номеров.
Так кажу ж ... не дослуховую до кінця, терпіння бракує (бусурманською ж белькоче) ... А як обурення у мене проходить, то уже пізно ... на тамтому кінці вже обурюються і матюкаються ... і не продовжують нічого вже пропонувати ... А пізніше чомусь стало мені цікаво шо там і з чим їдять ... чи щось продають, чи у щось гроші треба вкладати ... ну одним словом як усе там виглядає ... ? ...
Мне предлагали продать дизельное топливо, по ОЧЕНЬ интересной цене. Просили реквизиты на перевод денег.
З номерів Бундеса завжди починається так ... "мі компанія із Гієрманії прієдлагаєм Вам сотруднієчієство ..." я перепитую ... "звідки, звідки із москви ?" Він повторює "із Гієрманії!" ... я запитую а чому не на німецькій? я ж не москаль ... і "кидаю" кілька заучених фраз німецькою ... на тамтому кінці її не розуміють, тому і виникла підозра що не із Бундеса дзвінок ...
Ще на електронну пошту приходять листи з Нiмеччини з пропозицiями вкласти грошi в стартап. Щось типу "нам не вистачаэ ваших 10к эвро на вiдкриття суперприбуткової справи". А на телефон менi постiйно менеджери спортклубiв та iнтернет провайдерiв дзвонять.
Такого номера фізично не існує. +49-німеччна. +4930 -код Берліну. Але далі повинно йти щось відмінне від нуля. У Берліні немае жодного номера, який-би починався на нуль. Тобто саме +49300... це щось неіснуюче.
с таким аватаром не удивительно ))) а вьі их тоже в цєркву свидетелей невпьінньіх покращень та нестримних реформ святога петра триравноапостольного обращаете насухую ?
Е-е-н ... на емейл мені взагалі недавно прийшов "шедевр" ніби із Англії ... "я ,"дуня кулачкова", лежу у клініці із важкою не виліковною формою раку і хочу подарувати Вам 6 000 000. оскільки я самотні і без дітей ... звяжіться зі мною по цій електронній адресі і дайте про себе такі дані" ... пум-пурум серд усіх даних просить мій номер рахунку у банку ... Неокласика кур.а ... неокласика ... !!! ...
Кому нужны гроши за соляру, скиньте карту, предприимчивые хлопаки переведут деньги. Можно и две карты, вдруг все гроши не влезут.