Всім доброго дня, от вирішив показати 4-підкови які попались за 2-а виходи, всі по першій світовій, підкова під №2 просто гігінська (напевно слона підковували ) Розміра №1 16х12,5см має випуклий напис BRODY №2 19х15см, №3 14,5х12,5см №4 15х11,5 має втоплиний напис цифра 5, №2-3 ще не відчищенні, можливо щось і на них пише, там побачимо. Крім того попався помазок зроблений з гільзи+кінський волос+деревяшка, Кінський волос зберігся в гільзі, над вершком якої виступав на 5мм, я спочатку подумав що це дерво, почав виковирювати і от що на долоні. Напевно боєць довго носив "помазок з собою", бо маркіровка гільзи відрізняється від маркіровки настрілу в цих місцях. Підкажіть що це за маркіровка? і що за незрозумілий диск я надибав?
клейм не має, я схиляюсь до І світової, причини 1 місця боїв по ПСВ, 2 Напис зроблений Броди зроблений латиною а не кирилецею що свідчить про період першої світової або польського панування, оскільки Польща зникла в 1939р а підкова явно "військова" то період напрошується 1914-1917р
Ну дивись сам. Якщо цікаво - ось моя минулорічна тема зі схожою підковою. http://reibert.info/forum/showthread.php?t=75531
Не спорю але допускаю думку, що цей вид підков також використовувався і в першій світовій, як думаєте це можливо?