Доброго здоров'я. Ходимо в основному по старовині, але недавно знайомому попалася цікава знахідка. 3 кулеметних диска, та ящик із патронами (самого кулемета говорив що не було), ото ж він їх зфотав, і просив поцікавитися чи варта уваги така знахідка щоб сунути до дому, і чи можна щось заробити на ній? А ще, чиїх будуть?
Диски от советского ручного пулемёта ДП-27,ящик-Рatronenkasten 41 ,для переноски лент к немецким пулемётам МГ34 и МГ-42.
Цену свою имеют,только патроны надо вынуть и либо деактив,либо(если морочится не охота)-в болото.Хранение таких предметов как патроны чревато проблемами с законом. Диски скорее всего сильно уставшие,цена на них,думаю, символическая,как за антураж.Хотя надо смотреть по состоянию. Ящик от МГ-также помыть водой,чтобы было видно состояние метала.Если металл не гнилой,без свищей и дефектов,то за 100-120 грн. уйдёт без проблем,ИМХО. С ув.
Радий за Вас! Але... ямки не мої.Я ж писав - "недавно знайомому попалася цікава знахідка." А що, він не закопав ямок?
Не факт звісно що це його ямки, але... При зустрічі запитаю ! Якщо підтвердиться здогадка, то наша із ним співпраця мабуть "буде закопана" у цих ямках. (якщо можна то у Л.С. приблизне місце знахідки) З пов. Юрій
Та звичайно що не факт, я не стверджую. Але відбулось декілька співпадінь, а саме географічно ми є сусідами, час публікації теми співпадає з моєю находкою, сама находка теж співпала. Це і дало припущеня що копали в одному і томуж місті , так як ямки в яких щось знайдено було, ніхто не засипав а глибоченькі були прийшлось самому закопувати, попередньо провіривши.
І воздасться кожному по ділах його. Я думаю що це невелике затишшя перед вашим скарбом в чужій ямці. Все по переду, головне провіряти.