Доброго вечора! Показую шановному панству монету про яку вже склав свою думку! Хочу ще почути думку більш досвідчених людей! Буду вдячний за допомогу. Ну і історію її появи в мене розкажу чуть пізніше.
Хочу почути думку про "справжність" цієї монети. Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
Прошу вибачення....вага на китайських вагах 5.17г, діаметр 24мм....все як в книзі написано Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
по фото тяжело судить... монета редкая, что уже настораживает и заставляет задуматься... по тем фото, что есть, резкого отторжения не вызывает... можно при лучшем освещении сфотографировать и на макросьемке?
Провів гідрозважування...щільність 8.49...що тягне на мідь. А історія її появи в мене така. Мій батько вирішив подарувати мені на ДР монету. Обидва ходимо на коп і монети цікаві відкладаю в колекцію. От він вирішив порадувати мене) Звернувся він до свого "друга" з таким проханням, що б той щось допоміг йому вибрати. Ну цей чєл довго не думав посватав свого кума в якого є підходяще монето на подарунок....Викопали вони її за легендою разом... Хотіли збити з батька 1500 грн але той трохи сторгував (не каже скільки)... Сміх крізь сльози(утрірую), але за батька обідно що має такого "друга" Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
не литьё это ... обычная копия дорогой монеты... копия изготовлена из серебра низкой пробы с покрытием серебра высокой пробы, гурт - штрих вот продаётся близнец с таким же штемпелем ... всего лишь 250 "деревянных" и она ваша : http://copycoins.ru/magazin/product/25-kopeek-1863-goda-spb
Я думаю, що так воно закінчиться, якщо по тихому не захочуть повернути гроші.... Точнісінько така дійсно. Дякую! І до речі, я так розумію, що оригінальна монета крім того 1863 року - СПБ АБ, а СПБ НІ - справжня поки в природі не існує. Всім дуже вдячний за проявлений інтерес до теми.