Доброго вечора камради, сьогодні вискочила монетка - прошу допомогти її оцінити. Ще не чистив, викладаю як є. Можливо підкажете як правильно її почистити від зеленого нальоту
Білончик. Я крапелькою нашатирного спирту \аміаку\ покриваю таку монетку з двах боків на кілька хвилин, а потім протираю ганчіркою. Якщо мало -повторити знову. І ще одне - обрізайте фото, перед тим, як викладаєте на сайті, а то на весь екран ваш зошит, а в середині маленька монетка.
нет, не перепутал. учитывая, что серебрянные 31-ого года стоят в 36 раз дороже!!! http://auction.violity.com/15340455-20-kopeek-1931-serebro-iz-klada с УВ.
не видно, это я согласен. но человек же указал шт.3к26 - значит разбирался что за монета. вопрос та был не в соответствии этому штампу а в цене. с УВ.
Да все в порядке , так и есть . По увеличенным фото - не ахти , но все же она , а может и нет - 0,1 % погрешности все таки остается .
Не перепутка. Це прекрасно видно по першій букві " С " Звичайна 20 - ка - в такому стані (не чищеному) 30 - 40 грн
От как раз по этим фото буквы видятся правильными, "круглыми". Хотя конечно фото представленные ТС плохие, не для данной монеты.
Ви не на третю букву у зеленці дивіться, а на першу . Навіть по другій букві видно що це звичайна двадцятка. Перегляньте ще уважніше монету. Можливо вам хочеться бачити там перепутку. Але там її і близько не видно.
Прошу вибачення за не зовсім якісні фото, я звертав увагу на кому, після "стран" - на перепутці - власне така відстань..... на звичайній - трошки більший відступ. Завтра я спробую нашатиркою почистити, можливо буде краща фотографія
Полный бред, причем тут третья буква, причем тут кома и вiдстань. Конфигурация букв С в аббревиатуре СССР видится правильной. А вообще кому больше нужно? Будут другие фото будет обсуждение. ТС Вы бы хотя бы обрезали Ваши фото.
Значить ще раз подивіться. Тоді дійсно не буде "бреда" . Може у ваших мріях там і круглі букви, але реальність така що звичайна монета із срібла 20 копійок - ціна її в середньому 35 грн. От і вся балачка
Дякую за пораду з лимонною кислотою - відчистилась дуже добре. правда не втерпів - і сфоткав трошки з брудом....
Сразу надо было такие фото выкладывать(+реверс в таком же формате и фото на весах), а то.... товарищи устроили здесь "базарный день" .