Допоможіть у розшифруванні бдлск. Знайдений на місці зруйнованого будинку без господаря. В цьому місці були запеклі бої по лютому 1944.
2 Stamm Kompanie Grenadier Ersatz Bataillon.106(2 га кадрова рота 106 го батальйона поповнення гренадерiв)
То типа учебки,а поставляли поповнення в багато де,ну ось наприклад в такi полки-106,379,768.Де конкретно був напевно не взнати.
Неблагодарне це дiло займатися пiдстановкою звичайно,але спробуєм так чисто логiчно субєктивно,то думаю що найбiльш пiдходить 106 грен.полк/15 пiх.див.,но знову таки часовий перiод тодi не лютий,а мiж березнем-i-квiтнем.
Ясно,я думав про дещо пiзнiший перiод,бо думав що жет десь с пiвдня.А так зрозумiв,що iдеться про сектор Нiкополь-Кривий рiг на дiю сiчень-лютий 1944,ок.Ось що Вам скажу,не знаю де точно був пiднятий жет,но дивiться самi,цi всi 4 дивiзії були не тільки з однієї групіровки,але і з однієї армії-6 ї,но розкидані по різних корпусах.Отже в зазначений період 17,9,335-були в районі Нікополя,а 15-та Кривий ріг.Потім всі чотири перемістилися Умань і т.д.