Вау. Отличный жетон. Ранний. 2 велосипедный (самокатный) эскадрон (отдельная еденица по штату видимо) - это разведка. 257 кавалерийского противотанкового взвода. Добита 0 - первая группа крови. 257 пехотная дивизия по идее: http://www.lexikon-der-wehrmacht.de/Gliederungen/Infanteriedivisionen/257ID.htm
По идее, это глиерунг пехотной дивизии 1939 года: KAVALLERIE-PANZERABWEHRZUG (3 Geschütze)(motorisierter Zug) 3 орудия противотанковых (думаю 3,7 калибра) моторизованные...
треба по-перше розібратися з цим Т.Е.,при яких умовах воно ставилось,я це вже в одній темі піднімав та ніхто не відреагував,а також структуру розвідабтайлунгів в залежності від хвиль мобілізації,коли взвода входили в тяж швадрон,а коли напряму в абтайлунг,ось на цему жетоні цікава набивка 2-й велосипедний швадрон частина підрозділа/кавалерійський протитанковий взвод/257 розвідабтайлунга,це що означає що він в 2-й швадрон входив чи що? https://reibert.info/threads/2-kav-pz-abw-z-221.1197647/
ось тут на прикладі 22-ї авіапольової так,короче як я розумію треба просто знати структуру окремо взятого розвідабтайлуга,якщо взяти піхоту то так розумію,що протитанковий взвод,орудійний,і дозорних машин входили в тяж швадрон,а могли і напряму в абтайлунг входити протвзвод і орудійний але ось не ясно як це позначалося на жетоні коли туди входили ,а коли напряму.А Т.E. менша частина чогось,наприклад відділення чи взвод у чомусь,то що виходить якщо брати конкретно цей жетон,то протитанковий взвод в самокатний 2-й швадрон входив чи що.
Драйверлэнд,чъто думаете по этому поводу?,или-,,морген морген нур нихт нойте заген алле фаулен Лейте,,.Вот мы имеем что есть набивки с (т.е.)при взводах,а есть без того,а также иногда и с номером взвода,так у меня вопрос так может те взвода что без т.е. или с номером может это и показивает какраз что взвод напрямую в розведбат входил,а те которые с т.е.в какойто с швадронов входили.
Думаю,что, изучать плотно надо, штат дивизии разных годов. Насколько я помню,он менялся в Вермахте довольно регулярно. Если такая информация вообще доступна.