Шановні експерти, добрий вечір. Будь ласка допоможіть зорієнтуватися по ціні по даній нагороди при потребі зроблю більше чітке та якісне фото
Оптимистичный прогноз... А на номера, внимания, не обращаем ??? Из последних продаж: ни один орден, с гораздо меньшими номерами, не ушел дороже 1600 грн. Документ, конечно, плюс к цене, но настолько. Более вероятным будет старт в 3000-3500 грн., а тамна удачу продавца и азарт покупателя..
Дякую за вашу відповідь шановний експерт але, я можу поспиричатися з вами ви все правильно сказали, але ці нагороди на одну особу на жінку на жінку більше цінятся нагороди (як я знаю) ви трошки думаю занизили шановний експерт ціну, а перший трошки завищив можу сказати висновок. Якщо брати всю інформацію яку ви написали та яку, я знаю. Придположить в районі 4000-4500 грн. силаючись на те, що рідко вручали одразу обидва. Дякуваю вам шановні експерти, що допомогли мені зорієнтуватися в ціні дякую з повагою.
В споре рождается истина! Но, позвольте не согласиться.. Я ЗАНИЖАЛ не ЦЕНУ, а СТАРТ ! Истинную цену покажет только аукцион. И, особого ажиотажа, за ЖЕНСКИЕ ордена, я не видел. Вы, к примеру, знаете, что, среди пятидесяти с лишним, кавалеров 5-ти орденов ТКЗ, есть 4 женщины ? А среди 370 четырехкратных - 11 ? Да, процент награждения гораздо ниже, но и не в особом дефиците на 1200000 награждений.