Тоді напишіть листа Артему, просто в мене колись такий випадок теж був. Поповнив рахунок, а заповнити заявку-сповіщення забув. То писав листа.
При пополнении вручную, по разным причинам деньги могут засчитываться с задержкой до 2-3 дней. Сейчас у большинства есть Приват24, используйте его при пополнении счета, в этом случае деньги зачисляются на счет автоматически и практически мгновенно.
я вже 2-е сутки в бані по ауку. можу своїх вам 100грн., перекинути. сіравно вони мені непотрібні, не виставить лот, ні продать, ні піднять.
жамкаєм на кнопку гроші, потім на "перевод", вказуємо отримувача, сумму .... і вогонь https://reibert.info/threads/perevod-deneg-mezhdu-akkauntami.514061/
забув запитати, я думав виграна індульгенція рік тому, також і на аукціон повинна була розповсюджуватись, треба в @Artem запитати...
а такі да, а може за те що невикупив нерозповсюджкється? хоча думаю що несправедливо, ну були причини на невикуп, так зніміть штрафні % кошти з рахунку да і все ато до віоліті потихеньку накопіруємо.