Добрий день,вчора помивв двіжок,сьогодні не завівся,таке в перше трапилось.Все є,і крутить,а ні чихне.Якщо хтось в курсі які нюанси в jtd ,в чому може бути причина?Дякую.
Если мыли тщательно - проверь воду в топливном фильтре. Там через слив оной попадать может. А там есть датчик, который не дает на этом заводиться. И клапан отсечки топлива. И вообще - мыть движок ,особенно если он не старый... Только вредить.
ХЗ. Но любая коробчка с проводами, будучи залита водой - это плохо. У меня если сильно намочить мотор пропадает холостой. Знаю почему, но не могу найти где.
Так,на релюху команда + приходить,реле працює,але на другому кінці реле немає мінуса,я от засумнівався чи там керування йде по иінусу?
Коротко,нема мінусів на релюсі яка дає плюс на свічку ,і електро клапан,я міг подати на пряму але там все зав'язано через блок керування форсунками.Знайшов схему,завтра продовжу пошуки.Потім відпишусь,якщо знайду причину.Мабуть прийдеться звертатись до фахівців,один приїхав з компом,хотів через сервіс пробити поломку, а там теж нема мінуса!Каже це не його,він тільки діагностику двіжка робить.
В інеті пишуть про гофру в підкапотці з проводами, мовляв жорстка, перетирає в середині проводку, попадає волога на той що управляє тнвд і все, не завести. ПС Купіть шось з правильним карбуратором і радійте, нашо Вам той дукато...
Пасажир, повна маса майже 3.5,середній 8 літрів на сотку,максі буда.Бензінка з такими параметрами,яка альтернатива?
Я думаю,что вот здесь ответят лучше http://fiat-club.org.ua/forum/viewforum.php?f=9&sid=0e3e1c95569037ba3aa420efa70a3c82
Добрий вечір,сьогодні в обід завівся,і з першого разу .Тепер от бійся чи не викине він ще колись такий коник.?
выкинет обязательно,любители чистоты-мой хороший заработок,часто очень хороший.Теперь погрубее-какого хрена лезть в то,что не знаешь и что нормально работает,хочется чистоты-моем снаружи бусик,чистим коврики,пшикаем всяким дерьмом на пласмаски.В двигательный отсек,напиханный электроникой,соваться с керхером,химозой щелочной или кислотной без знаний,та даже и с ними-не надо,никогда,вообще никогда.Потекло масло с сальника-мастер меняет и моет-трет только это место,не дальше.Не,ну если завалялось трохи лишней налички,деньги ляжку жмут-прошу дуже,поливаем.