Продам експедиційний 130 л рюкзак Traveland (Capricorn) Wave 100+30. Вітчизняна фірма, що славиться надійністю своїх виробів (перевірено: вантажив понад 30 кілограм). Колір: світлий хакі (піщаний)+ чорний. Приблизно такий, як у вигорілої трави чи в радянській польовій формі-афганці. Описання тут:http://www.capricorn.com.ua/cat-si-5278.html Стан б/в, на 5-. Повністю цілий та комплектний. Дефектів тканини (порізи/проколи/потертості/протертості), швів (розриви та розповзання), фурнітури, блискавок чи силових елементів немає. Усе ціле та робоче. Використовувався 4 роки із середньою інтенсивністю у нескладних походах (усі пори року). З недоліків - побіління та відшарування поліуретану на манжеті-горловині верхнього входу (тій, що під клапаном. На фото усе видно.). Легка потертість/кошлатість сітки на поясі в р-ні поясниці. Розривів немає. Одним словом нормальне зношення виробу за умов акуратної експлуатації. Мною було замінено стяжний шнур-еластик на 1,5 м шнур з паракорду у мультикамі (видно на фото). В бонус додаю саморобний чохол від дощу (матеріал оксфорд, колір - флектарн). Чохол шився мною спеціально під цей рюкзак. Конструкція дозволяє витягувати з нього 2,5-3 метровий стяжний шнур в разі необхідності. Сам чохол компактно ховається у будь-яку невеличку кишеню (на фото видно). Ціна 700 грн. Без торгу. Територіально знаходиться у Києві. Контакти (096)307-37-75, (093)499-06-04, Вадим. Перешлю Новою Поштою, тоді розрахунок накладним платежем.
Наскільки я знаю, фірма знаходиться в Донецьку, там же і шиється. Одна з небагатьох фірм, що не переводили виробництво в Китай, а шили речі в Україні. Назву Capricorn фірма змінила на Traveland зі зміною власника... Поправте, якщо не так. А, продаю у зв'язку з тим, що тепер мені такий літраж завеликий. Оптимізував своє спорядження + хочу чогось нового.
Нова ціна 600 грн. Написав, що без торгу, бо подумав, що потім відредагувати можна. Комплектація все та ж. Нагадаю, що конструкція дощовика така, що можна швидко витягнути/вставити стяжний шнур. Отже на привалі матемете десь 2,5 - 3 метри міцного шнура, наприклад, для натягування тенту Вставляється назад за хвилину. Також матимете 1,5 м паракорду (я замінив стяжний еластичний шнур). Рукзак на 5, як для б/в речі.
Привет. рюкзак еще не продан? меня заинтересовал, если еще продаете напишите мне пожалуйста на почту myza696@mail.ru . заранее спасибо