Оптичні і коліматорні приціли Vortex Razor / Viper / Strike Eagle / Diamondback

Тема у розділі 'Оптичні приціли та кронштейни', створена користувачем pulsaroptik, 27 лип 2022.

  1. Продавец pulsaroptik

    pulsaroptik Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    1.043
    Адреса:
    Украіна
    [​IMG]

    Тел.0679680520


    Оптичні приціли

    Приціл оптичний Vortex Razor HD Gen III 1-10x24 FFP EBR-9 (MRAD) (RZR-11002) - 130000 грн.

    Приціл оптичний Vortex Razor HD Gen II-E 1-6x24 VMR-2 (MRAD) (RZR-16009)

    Приціл оптичний Vortex Viper PST Gen II 1-6x24 SFP VMR-2 MRAD IR (PST-1607) - 30000 грн.

    Приціл оптичний Vortex Strike Eagle 5-25X56 FFP EBR-7C (MRAD) (SE-52504) - 39000 грн.

    Прицел оптический Vortex Strike Eagle 1-6x24 AR-BDC3 (MOA) (SE-1624-2) - 18000 грн.

    Приціл оптичний Vortex Strike Eagle 1-8x24 (AR-BDC3 IR) (SE-1824-2) - 23000 грн.

    Приціл оптичний Vortex Diamondback Tactical FFP 6-24x50 EBR-2C MRAD (DBK-10029) - 19000 грн.


    Коліматорні приціли

    Приціл коліматорний Vortex Crossfire Red Dot (CF-RD2)- 7000 грн.


    Приціл коліматорний Vortex SPARC AR Red Dot 2MOA (SPC-AR2)- 9500 грн.

    Приціл коліматорний Vortex Strikefire II Red/Green Dot (SF-RG-501) - 9900 грн.

    Приціл оптичний
    Vortex Spitfire 3x Prism II Scope AR-BDC4 Reticle - 19000грн.

    Приціл оптичний Vortex Spitfire 5x Prism II Scope AR-BDC4 Reticle - 21500 грн.

    Магніфер для коліматорних прицілів Vortex (VMX-3T)- 9500 грн.


    Магніфер для коліматорних прицілів Vortex (V3XM)- 14000 грн.

    Прицел коллиматорный Vortex Venom Red Dot 3 МОА (VMD-3103)-13000грн.



    Приціл оптичний Vortex Razor HD Gen III 1-10x24 FFP EBR-9 (MRAD) (RZR-11002)

    Приціл третьої генерації - Vortex Razor HD Gen III 1-10x24 FFP EBR-9 (MRAD) (RZR-11002). Тактичний приціл з 10-кратним збільшенням, з сіткою у першій фокальній площині. Преміум компоненти, використані в механізмах трансфокатора та внесення поправок, роблять процес зміни збільшення плавним, а процес внесення поправок чітким, підвищуючи довговічність механізмів загалом. Такі особливості, як низкодисперсне XD-скло об'єктива, фірмове просвітлення XR, захисне покриття оптики ArmoTek, повний водозахист, заповнення аргоном, і монолітний 34-мм алюмінієвий корпус дозволяють прицілу Vortex Razor HD Gen III 1-10x24 FFP EBR-9 (MR RZR-11002) не тільки задовольнити, але й значно перевершити усі очікування його щасливого власника.

    • [​IMG] Лінзи зі скла з екстра-низькою дисперсією забезпечують покращену кольоропередачу та високу роздільну здатність зображення. Коефіцієнт заломлення низькодисперсного скла мало залежить від частоти світла (від спектра). Усі світлові хвилі переломлюються на однакову величину кута. Застосування цих стекол у конструкції об'єктивів дозволяє практично позбутися такої неприємної аберації, як хроматизм. Вартість такого скла дуже висока, через що тільки виробники високотехнологічної оптики застосовують його у своїх продуктах преміум-класу.
    • [​IMG] Запатентоване багатошарове покриття антивідблиску лінз Vortex XR дозволяє досягти максимального світлопропускання і чіткості зображення.
    • [​IMG]Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальними О-кільцями і захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не є страшними.
    • [​IMG] Fogproof - Прилад продувається інертним газом, внаслідок чого повітря витісняється в даному випадку азргоном, який не вступає в реакції з іншими речовинами, не містить у своєму складі водяної пари і не конденсується на внутрішніх поверхнях оптики.
    • [​IMG] ArmorTek Надміцне гідрофобне покриття зовнішніх оптичних поверхонь, що забезпечує захист лінз від подряпин, води, масел та бруду.
    • APO System Апохроматична (APO) система лінз, в якій використовується скло з узгодженим показником заломлення, що забезпечує правильну кольорову передачу по всьому видимому спектру. Лінзи з підібраним індексом коригують колір у всьому візуальному спектрі.
    • Optically Indexed Lenses Лінзи з узгодженим показником заломлення оптимізують різкість і яскравість зображення.
      Яскраве підсвічування сітки Освітлена сітка допомагає прицілюватися швидше за умов яскравого денного освітлення.
      Протиударна конструкція витримує віддачу та удар.
      Розмір труби діаметром 34 мм забезпечує широкий діапазон введення поправок та підвищує міцність.
    • Анодування Stealth Shadow Finish - дуже міцне анодування забезпечує матову поверхню з антивідблисковим ефектом, що допомагає маскувати положення стрілка.
    • Виготовлений із цільного блоку авіаційного алюмінію для міцності та жорсткості.
    • Збільшений важіль трансфокатора (входить до комплекту) може бути прикріплений до окуляра для зручності масштабування.
    • Точка прицілювання має 11 рівнів регулювання підсвічування, з механізмом блокування налаштувань. Великий діапазон регулювання дозволяє комфортно працювати за будь-яких умов освітлення, включаючи нічне бачення (мінімальне налаштування яскравості).
    • Сітка регулюється закритими низькопрофільними турелями з накатаними кришками, які дозволяють змінювати налаштування і в тактичних рукавичках. Натискання барабана переміщає сітку 1/4 МОА (або 0,1 MRAD), повний діапазон регулювання сітки становить 120 МОА / 30 MRAD по вертикалі та горизонталі.
    • Точність та надійність налаштувань сітки забезпечуються системою зменшення тертя на основі високоякісних компонентів з латунного сплаву, термічно обробленої сталі та полірованої хромо-ванадієвої сталі.



    Приціл оптичний Vortex Viper PST Gen II 1-6x24 SFP VMR-2 MRAD IR (PST-1607)


    Що можна було б зробити, маючи найпопулярніший тактичний приціл на ринку? Зробити його ще краще! Саме так вчинила компанія Vortex, створивши другу генерацію прицілів Viper PST. Новий приціл Vortex Viper PST Gen II 1-6x24 (VMR-2 MRAD IR) був створений практично з нуля. Максимальне збільшення доведено до 6 крат, збільшено поле зору, барабани введення поправок стали низькопрофільними і отримали захисні кришки, об'єктив забезпечений невеликою інтегрованою блендою, до якої додана 54-мм бленда, що накручується, реостат підсвічування перенесений в зручніше положення, а прицільна сітка стала легко читаною та зручною для введення поправок. Незмінним залишилося тільки одне: цей приціл, як і раніше, забезпечує небувалу перевагу стрілкам, які прагнуть зберегти лідерство в будь-якій ситуації, чи то тактична стрілянина, чи загінне полювання. Варто відзначити, що і кутові розміри елементів сітки та крок барабанів введення поправок розраховані в одних одиницях – мілірадіанах (MRAD). Преміум компоненти, використані в механізмах трансфокатора та внесення поправок роблять процес зміни збільшення плавним, а процес внесення поправок чітким, підвищуючи довговічність механізмів в цілому. А такі особливості, як низкодисперсне XD-скло об'єктива, фірмове просвітлення XR, захисне покриття оптики ArmoTek, повний водозахист, продування аргоном, і монолітний 30-мм алюмінієвий корпус дозволяють прицілу Vortex Viper PST Gen II 1-6x24 (VMR-2 MR як задовольнити, а й значно перевершити всі очікування його щасливого власника.

    [​IMG]



    [​IMG] Лінзи зі скла з екстра-низькою дисперсією забезпечують покращену кольоропередачу та високу роздільну здатність зображення. Коефіцієнт заломлення низькодисперсного скла мало залежить від частоти світла (від спектра). Усі світлові хвилі переломлюються на однакову величину кута. Застосування цих стекол у конструкції об'єктивів дозволяє практично позбутися такої неприємної аберації, як хроматизм. Вартість такого скла дуже висока, через що тільки виробники високотехнологічної оптики застосовують його у своїх продуктах преміум-класу.

    [​IMG] Запатентоване багатошарове покриття антивідблиску лінз Vortex XR дозволяє досягти максимального світлопропускання і чіткості зображення.

    [​IMG]Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальними Кільцями і захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не є страшними.

    [​IMG] Fogproof - Прилад продувається інертним газом, внаслідок чого повітря витісняється в даному випадку азргоном, який не вступає в реакції з іншими речовинами, не містить у своєму складі водяної пари і не конденсується на внутрішніх поверхнях оптики.

    [​IMG] ArmorTek Надміцне гідрофобне покриття зовнішніх оптичних поверхонь, що забезпечує захист лінз від подряпин, води, масел та бруду.




    Приціл оптичний Vortex Strike Eagle 5-25X56 FFP EBR-7C (MRAD) (SE-52504)

    Абсолютно новий оптичний приціл Vortex Strike Eagle 5-25×56 FFP – це нове слово у стрільбі на далекі дистанції. Почніть із відмінної чіткості від краю до краю та додайте першу фокальну площину (FFP) з підсвічуванням сітки для швидкого зчитування при будь-якому збільшенні та освітленні. Додайте нову систему RevStop Zero для жорсткого повернення до нуля та блокування барабанів. Побудуйте його навколо 34-міліметрової труби, яка вміщує величезну кількість переміщень за висотою та вітром, а також важіль зміни кратності в коробці для швидкої зміни збільшення, і у вас є ударна машина на далекі відстані, яка змусить вас задуматися, як ви коли-небудь стріляли без неї.

    Особливості прицілу Vortex Strike Eagle 5-25×56 FFP:

    • Цілісна труба діаметром 34 мм, виготовлена із спеціального алюмінієвого сплаву 6061-Т6, використовуваного в авіабудуванні, забезпечує підвищену міцність конструкції та більш широкий діапазон введення поправок порівняно з прицілами, що мають трубу 30 мм.
    • Скло з екстра-низькою дисперсією (XD) збільшує точність відтворення роздільної здатності та кольору. Усі лінзи повністю з мультипокриттям.
    • Сітка в першій фокальній площині FFP - шкала прицільної сітки залишається пропорційною масштабованого зображення. Вимірювання сітки дійсні при будь-яких збільшеннях.
    • Чітка прицільна сітка витравлена між 2 шарами скла для оптимальних стійкості та надійності. Підсвічування сітки.
    • Система RevStop™ Zero – запатентована модернізована конструкція пропонує легку установку зеро-стопу, швидке повернення до нуля після регулювання башточки.
    • Абсолютна водонепроникність та виключення утворення конденсату (приціли продуваються аргоном).
    • Тришарове анодоване анти-відбивне покриття корпусу забезпечує високу стійкість до подряпин і запобігає відблискам світла від корпусу прицілу.
    Технічні характеристики прицілу:
    • Кратність 5-25.
    • Обмеження щодо калібру: ні.
    • Підсвічування прицільної сітки є.
    • Спосіб кріплення кільця 34 мм.
    • Діаметр лінзи: 56 мм.
    Оптичні характеристики прицілу Vortex Strike Eagle 5-25×56:
    • Поле зору 91 м: 1.58-7 м.
    • Вихідна зіниця 24-4 мм.
    • Відстань від окуляра до ока 94 мм.
    • Налаштування паралаксу від 14 м до нескінченності.
    • Розташування прицільної сітки: перша фокальна площина FFP.
    • Тип прицільної сітки EBR-7C (балістика).
    Механізм введення поправок:
    • Тип барабанів-тактичні відкриті.
    • Кліки-MRAD.
    • Діапазон регулювань по вертикалі [MRAD] – 31.
    • Діапазон регулювань по горизонталі [MRAD] – 23.
    • Ціна одного клацання механізму введення поправок [MRAD] – 0,1.
    • Оборот барабана: [MRAD] - - 10.
    Габаритні розміри прицілу:
    • Діаметр середньої трубки прицілу 34 мм.
    • Вага в упаковці: 1390.
    • Зовнішній діаметр окуляра 43 мм.
    • Зовнішній діаметр 58 мм.
    • Довжина 371 мм.



    Приціл оптичний Vortex Strike Eagle 1-8x24 (AR-BDC3 IR) (SE-1824-2)

    [​IMG]

    Для технічного ведення швидкісної стрільби на ближніх і середніх дистанціях потрібен надійний приціл з відмінною ергономікою та бездоганною якістю складання, що має ряд особливих характеристик, необхідних для конкретних завдань, і здатний гарантувати точність та високу повторюваність стрільби при кожному натисканні на курок. Саме такими є приціли Vortex Strike Eagle, що мають високоякісну оптику, укладену в міцний монолітний 30 мм алюмінієвий корпус. Маючи початкове збільшення 1х приціл забезпечує по-справжньому широке поле зору, полегшуючи прицілювання при швидкісній стрільбі. У той же час завдяки максимальній кратності при денному освітленні дана модель стає дуже універсальною, дозволяючи точно вразити віддалені цілі. Vortex Strike Eagle 1-8x24 має прицільну сітку AR-BDC3 IR і спеціалізований для прицільної стрільби з автоматичної зброї патронами калібру 5.56 і 7.62. Сітка біля прицілу має 11 рівнів підсвічування. Цікавим рішенням є розміщення резервної батареї живлення під кришкою барабана введення бічних поправок, а також система обнулення барабанів, що не потребує додаткового інструменту. І якщо дійсно необхідний спеціалізований надійний приціл для швидкісної тактичної стрільби або для загінного полювання, здатний в той же час впоратися і з ширшим колом завдань, але немає бажання брати кредит, варто звернути увагу на Vortex Strike Eagle 1-8x24 (AR-BDC3 IR).

    Fully Multi-Coated Запатентоване багатошарове покриття антивідблиску лінз Fully Multi-Coated дозволяє досягти максимального світлопропускання та чіткості зображення.

    • [​IMG] ArmorTek Надміцне гідрофобне покриття зовнішніх оптичних поверхонь, що забезпечує захист лінз від подряпин, води, масел та бруду.
    • [​IMG]Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальними Кільцями і захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці ніякі погодні умови не є страшними.
    • [​IMG] Fogproof - Прилад продувається інертним газом, внаслідок чого повітря витісняється в даному випадку азотом, який не містить у своєму складі водяної пари і не конденсується на внутрішніх поверхнях оптики.
    • Shockproof Міцна конструкція витримує віддачу та удари.
    • Анодування Stealth Shadow Finish - дуже міцне анодування забезпечує матову поверхню з ефектом антивідблиску що допомагає маскувати положення стрілка.
    Конструктивні особливості:

    • Прицільна сітка: AR-BDC3 IR.
    • Підсвічування прицільної сітки: червоне, регульоване, 11 рівнів яскравості.
    • Термін служби батареї, год: 150.
    • Фокальна площина прицільної сітки: друга (SFP).
    • Діаметр тубусу: 30 мм.
    • Ціна поділу регулювання механізму поправок, кут. хв. 1/2" (0.5 MOA) @ 100 yds.
    • Барабани введення поправок: закриті, низькопрофільні, обнулювані.
    • Внесення поправок за один оберт барабана, МОА: 44.
    • Максимальний діапазон поправок, МОА: 100.
    • Відбудова паралаксу: попереднє заводське налаштування на 100 ярдів (91 м).
    • Система фокусування: Fast Focus (на окулярі).
    • Просвітлююче покриття лінз: повне багатошарове просвітлення (Fully Multi coated).
    • Водонепроникна ударостійка конструкція.
    • Корпус: монолітний, з авіаційного алюмінію 6061-T6.



    Приціл оптичний Vortex Diamondback Tactical FFP 6-24x50 EBR-2C MRAD (DBK-10029)


    Оптичний приціл Vortex Diamonback Tactical 6-24x50 із прицільною маркою EBR-2C (у кутових хвилинах), розташованою у фокальній площині об'єктива.
    Вас без сумніву здивує ціна цього прицілу, особливо коли ви поглянете на його параметри та особливості. Перша фокальна площина дозволяє стрілку на повну використовувати високоінформативну марку EBR-2C для визначення відстані та підбору поправок по вертикалі та горизонту на будь-якій кратності збільшення. В'язня всередині міцного корпусу, виконаного з цільного блоку алюмінію, чотириразова оптична система забезпечує чудове контрастне та яскраве зображення. Відкриті барабани введення поправок мають досить низький профіль, щоб не заважати при упаковці та транспортуванні, однак вони мають плавний хід і з ними дуже зручно працювати. Бічний барабан дозволить виконати відбудову від паралаксу на дистанції від 10 ярдів (9,14 м) до нескінченності.
    ОСОБЛИВОСТІ ПРИЦІЛУ:
    VTX_XD.jpg- Лінзи XD:
    Лінзи з екстра низькою дисперсією світла (XD) значно підвищують чіткість зображення та точність передачі світла.
    VTX_XR.jpg- Багатошарове покриття XR
    Фірмове багатошарове покриття лінз покращує світлопропускання оптичних елементів. а також запобігає появі відблисків.
    - Прицільна марка у першій фокальній площині
    Відстань у кутових величинах прицільної марки залишаються незмінними за зміни кратності збільшення зображення.
    - Прицільна марка, витравлена на склі
    Вона захищена двома шарами скла, що гарантує надійність та довговічність.
    - Діаметр центральної трубки: 30 мм.
    - Цілісний корпус
    Забезпечує максимальну співвісність усієї конструкції прицілу для високої точності стрільби та отримання найбільш якісного зображення, а також забезпечує високу міцність та герметичність.
    - Авіаційний алюміній
    Конструкція із цільного блоку авіаційного алюмінію надає підвищеної міцності та жорсткості конструкції.
    VTX_WP.jpg- Герметичність
    Приціл запечатаний кільцями ущільнювачів, які перешкоджають попаданню вологи і пилу всередину корпусу.
    icon_nitrogen_purged.gif- Захищеність від утворення конденсату
    Приціл наповнений зсередини азотом, що не дозволяє лінзам запітніти за жодних погодних умов і температур.
    - ударопрочність
    Жорстка конструкція розрахована, щоб витримати будь-яку віддачу від пострілів та удари.
    - Анодоване покриття
    Довговічне матове покриття корпусу прицілу не відкидає відблисків, що допомагає приховати позицію стрільця.
    - Тактичні барабани
    Відкриті барабани дозволяють швидко, точно і легко здійснювати введення по вертикалі та горизонталі. Функція Zero Reset дозволяє швидко повернутися до нульової точки.
    - Високоточний механізм збільшення зображення
    В якому використовуються тільки найкращі компоненти, що дозволяє здійснювати максимально плавну та точну зміну кратності збільшення зображення.
    - Окуляр із швидким фокусуванням
    Дозволяє легко та швидко здійснювати діоптрійне фокусування прицільної марки.
    - Індикатор обертів барабана
    Індикатор, що обертається, надає добре видно і орієнтир обертів барабана, що відчувається тактильно. Оригінальна запатентована розробка.
    ГАБАРИТИ ПРИЦІЛУ
    L1: 355 мм
    L2: 87 мм
    L3: 68 мм
    L4: 165 мм
    L5: 97 мм
    L6: 95 мм
    H1: 51 мм
    H2: 44 мм

     

    Images:

    20220615_080751.jpg
    20220615_080206.jpg
    20220615_075839.jpg
    20220615_071941.jpg
    20220728_182933.jpg
    20220728_182810.jpg
    20220728_182510.jpg
    20220728_182457.jpg
    20220728_182450.jpg
    20220730_154830.jpg
    20220730_154421.jpg
    20220730_154100.jpg
    20220730_154047.jpg
    20220729_193623.jpg
    20220729_192038.jpg
    20220729_163920.jpg
    20220805_182034.jpg
    20220805_182020.jpg
    20220805_181931.jpg
    20220805_180537.jpg
    20220805_175428.jpg
    20220805_175420.jpg
    20220730_154100.jpg
    20220730_154047.jpg
    Останнє редагування: 24 лют 2024
    Mehanik7, Efor та серхантер подобається це.
  2. Цікаві лоти

    1. База кочетова
      2000 грн.
    2. КОЛІМАТОР HOLOSUN OPEN REFLEX HS510C 2 MOA ШВИДКОЗНІМНИЙ + ЗБІЛЬШУВАЧ HOLOSUN HM3X 3X Характеристик...
      20000 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Зроблений із міцної якісної гуми. Довжина: 10см. Внутрішній діаметр: 38мм. Вага: 75гр. Зручно прил...
      250 грн.
    4. Куплен у официального дистрибьютора Sig Sauer в США. Разработан для платформы AR15/M4 с подсветкой п...
      23500 грн.
    5. Продаю фактически новый комплект мушки и целика Troy Tritium. Использовались только раз для отстрела...
      6000 грн.
  3. RXIDN MW3

    RXIDN MW3 Schütze

    Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    40
    Повідомлення:
    2
    Приціл оптичний Vortex Strike Eagle 1-8x24 (AR-BDC3 IR) (SE-1824-2) - 22 800 грн.
    Здравствуйте. ЕСТЬ ТАКОЙ?
     
  4. Продавец pulsaroptik

    pulsaroptik Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    1.043
    Адреса:
    Украіна
    Вітаю!
    В наявності
     
  5. RXIDN MW3

    RXIDN MW3 Schütze

    Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    40
    Повідомлення:
    2
    Цвет? Сетка прицельная? Наложка?
     
  6. Продавец pulsaroptik

    pulsaroptik Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    1.043
    Адреса:
    Украіна
    Відповів в приват!
     
  7. ice_steel

    ice_steel Gefreiter

    Повідомлення:
    225
    Може хтось продає окрему бленду Sunshade 3" 56 мм для Venom?
     
  8. Продавец pulsaroptik

    pulsaroptik Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    1.043
    Адреса:
    Украіна
    Немає!
     
  9. Licherep

    Licherep Schütze

    Повідомлення:
    11
    Адреса:
    м. Iрпiнь
    получил свой прицел, спасибо, все супер
     
    pulsaroptik подобається це.
  10. Продавец pulsaroptik

    pulsaroptik Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    1.043
    Адреса:
    Украіна
    Будь ласка!
     
  11. Oleksii74

    Oleksii74 Schütze

    Повідомлення:
    2
    Адреса:
    Київ
    Доброго дня!
    Цікавить Приціл оптичний Vortex Strike Eagle 5-25X56 FFP EBR-7C (MRAD) (SE-52504) - 36 600 грн.
    Наявність
     
  12. Продавец pulsaroptik

    pulsaroptik Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    1.043
    Адреса:
    Украіна
    Доброго дня!
    Відповів в приват
     
  13. даур

    даур Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    490
    Адреса:
    город Киев
    Приціл оптичний Vortex Strike Eagle 5-25X56 FFP EBR-7C (MRAD) Есть в наличии ?
     
  14. Продавец pulsaroptik

    pulsaroptik Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    1.043
    Адреса:
    Украіна
    Немає