Як не потрібно займатися пошуковою роботою

Тема у розділі 'Теорія ВА', створена користувачем Olejek, 2 кві 2017.

  1. АлексгоР

    АлексгоР Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    517
    Адреса:
    Украина, Черкасская область
    Декларация готовности еще не есть сама готовность. Создавайте тему, или скидывайте в личку или на почту. Будет время - подключусь. Опять-же наколько Вашу готовность создания "чего-то усредненного, одобренного большинством" поддерживает руководство Вашей Организации?
     
  2. Цікаві лоти

    1. 1400 грн.
    2. Латунь, пружина рабочая, фото на листе в клетку для масштаба Пересылка Укрпочта или Новая Почта - оп...
      130 грн.
    3. Гільзи + кулі. 25 avto. 6.35×15. нові. Для створення ММГ. В лоті 5 гільз + 5 куль. Є кількість. Пиш...
      205 грн.
    4. ММГ польських патронів Browning PK 6,35 х 15,5
      270 грн.
    5. Макети маузера зі стальною гільзою в зарядній планці , пружина замінена тримає добре . Хороший екзем...
      120 грн.
  3. АлексгоР

    АлексгоР Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    517
    Адреса:
    Украина, Черкасская область
    Безусловно, вопросы финансирования сложные и поднимать их врядли стоило, но теперь и я не удержался. Ведь если учесть доходы, то я думаю, что большинство поисковиков, тратит в процентном отношении на поиск не меньше Жилкина ;)! Поэтому, они имеют право крайне нервно реагировать на реплики людей, которые не только сидят на зарплате за поисковую работу, но которым покрывают еще и затраты на экспедицию. Насчет вахт памяти - я-бы был скромнее. Мой личный опыт 2013-го года показал, что 80 человек это реальный перебор. Оптимальное количество не более 30 человек, с учетом того, что человек 10 вообще из лагеря отлучаться не будут:). Результаты будут те-же, или даже лучше, а гемора меньше. Вопрос о жестком контроле передачи вещей в государственную часть музейного фонда Украины я-бы тоже не поднимал, ведь то, что знаю я (причем не по наслышке) наверняка знают многие. И наконец, что это за поисковик, которого жена выставляет за дверь? От нормальных поисковиков жены попросту сбегают к мама с папой, и у виска пальцем они крутят уже втроем!;)
     
    Deons, AtomFantom, фельдкуратъ Кац та 6 іншим подобається це.
  4. sasha

    sasha Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    425
    Адреса:
    ....
    Эти баннеры российское ноу-хау. Они их там у себя ваяют в количестве и снабжают ими все отряды входящие в систему ПДР. Бывает, что и на сторону подкидывают коллегам из дружественных республик. Мне такой отломился от ребят из Татарстана 2 года назад, когда они приезжали к нам на Вахту. Похоже, что здесь такой же вариант - подарок от российских коллег. А еще россияне щедро делятся со всеми своими методичками и наработками по документальному оформлению организации и проведения поисковых работ. Не удивлюсь, если в Украине появится ассимилированный под местные реалии один из вариантов таких российских методичек.
     
    Старик Похабыч подобається це.
  5. OBELISK Stalker

    OBELISK Stalker Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    101
    Адреса:
    г.Киев
    Ошибочка вышла. Эти баннеры впервые применили немецкие поисковики. Потом их передрали россияне. Ну а если внимательно глянуть на баннер представленный на фото, то на нем отчетливо видны название организации и реквизиты. Прикольно было бы увидеть как российские поисковики используют баннеры с украинскими данными и на украинском языке...))) Прежде чем давать Комменты внимательно изучите матчасть... ;) Без обид..)) С другой стороны, почему не использовать что-то передовое???
     
  6. tuman

    tuman ☣️ ℭанитар ☢️ Клуб взаимопомощи

    Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    67
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    131
    Повідомлення:
    4.978
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Вы уж примите критику, раз уж на то пошло . Баннер конечно модный . Фото отличное . Но что у бойца с рукой ?Вы уж если делаете фотоотчет , то хоть скелетированные останки в анатомии укладывайте .Мелкие кости то такое , но это сильно заметно .
     

    Images:

    36212900.jpg
    Останнє редагування: 4 кві 2017
    Старик Похабыч подобається це.
  7. OBELISK Stalker

    OBELISK Stalker Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    101
    Адреса:
    г.Киев
    Спасибо, принято
     
  8. mastak-ua

    mastak-ua Moderator

    Повідомлення:
    6.115
    Адреса:
    Україна
    Есть баннеры и поинтересней.

    1462542578img_6248.jpg
     
    Daltim та Старик Похабыч подобається це.
  9. sasha

    sasha Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    425
    Адреса:
    ....
    1. Имелось ввиду, что Вы сделали свой баннер, на основе полученного экземпляра от россиян. Если ошибся, то звиняйте... Но в одном я с Вами полностью согласен - почему бы не использовать в своей работе что-то передовое.
    2. Примерно такой баннер, но только на листе бумаги формата А-4, я получил от коллег по поиску из России на одной из Вахт Памяти и использовал в своей работе аж в начале далеких 90-х годов прошлого века, когда о немецких поисковиках на просторах бывшего СССР еще и слыхом не слыхивали.
    3. Вы наверное удивитесь, но немецкие поисковики, а также их наемники из числа местного населения, уже не один десяток лет бороздят просторы Беларуси эксгумируя немецких солдат. Но вот сколько я не присутствовал на этих эксгумационных работах, в качестве наблюдателя, а ни разу не видел ни у немцев, ни у их наемников таких передовых баннеров... Может они только в Украине используют в своей работе такие передовые технологии? или мы говорим о разных немецких поисковиках? у нас, например, работают немцы из народного союза. А у Вас?
    4. Свои методички россияне тоже позаимствовали у немцев?
    5. Без обид ))
    6. P.S. забыл спросить. А это не Вы случаем году этак 1996 (+/- год) работали у нас в Беларуси в одном лесу в Могилевской области не сильно далеко от Белыничей по нашему десанту побитому немцами в 1944 году?
     
    Останнє редагування: 4 кві 2017
  10. АлексгоР

    АлексгоР Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    517
    Адреса:
    Украина, Черкасская область
    І чого всі в той банер вчепились? Фактично не бачу особливої різниці, де його вперше застосували. Так, гарно виглядає, підкреслює рівень так би мовити, але щоб сказати що це щось передове чи конче необхідне то й не можна. Якщо поховання одиночне і нормально розчищене, нащо його ще раз викладати? Щоб більш ретельно подивитись ушкодження? То вже треба тоді не зупиятися на півшляху, а мити кістки і т.д. От коли поховання масове, і багатошарове чи викопуєш мішок з мародереними останками, а там двоє чи троє загиблих, то теоретично так, він потрібен, причому не один. Коли вже кому дуже хочеться, знайдіть підходяший матеріал, розлінійте його чорним маркером тай грайтесь на здоров"я. Як на мене, більше уваги треба приділяти процесу дослідження самого поховання, а на що викладати останки, то вже вторинне.
     
    Земград, Wolfgrey, Николаша та 2 іншим подобається це.
  11. OBELISK Stalker

    OBELISK Stalker Stabsgefreiter

    Повідомлення:
    101
    Адреса:
    г.Киев
    1. Под понятием "немецкие поисковики" я имел ввиду общественную организацию "V.B.G.O." из Германии. Они занимается совместным поиском с Volksbund. В Украине сами фольксбундовцы практически не копают, они заключают контракты с общественниками. Думаю в Беларуси так же.
    2. По поводу методичек, позаимствованных у кого бы то ни было, я не знаю. За себя скажу. Не гнушаюсь что-то хорошее подсмотреть у кого-то и постараться внедрить у себя.
    3. В Беларуси я имел удовольствие служить в период развала Союза, успел зацепить 1991-1992 года. Но это было в Витебской области, в районе шикарных Лепельских озер
     

    Images:

    DSCF4465.JPG
    DSCF4479.JPG
    DSCF4506.JPG
    DSCF4394.JPG
    DSCF4396.JPG
  12. АлексгоР

    АлексгоР Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    517
    Адреса:
    Украина, Черкасская область
    С общественниками или со спецпредпиятиями?;)
     
    Николаша подобається це.
  13. Старик Похабыч

    Старик Похабыч Moderator

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.328
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Я взагалі не дуже розумію передову роль того банера. Рост по ньому не встановиш , краще по таблиці та розміру кісток,вік теж. В чому прикол??? Дійсно упор треба робити на правильну ексгумацію.
    1. Знати скільки останків і розділити іх.
    2.Бачити що де і як лежить, де кармани і т д щоб не втратити матеріал для встановлення імені . А викладка на красивому банері- понти.

    Да шо ви гАварите?:D
    11.jpg 113.jpg 112.jpg
    А інші взагалі працюють безкоштовно і не плачуть.
     
    Останнє редагування: 5 кві 2017
    Wolfgrey подобається це.
  14. Небезучастная.

    Небезучастная. Schütze

    Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Да шо ви гАварите?:D

    К чему этот нелепый вопрос? Эта информация ДАВНО есть в открытом доступе на сайте:
    ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
    У СПРАВАХ ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ
    ТА УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ


    Кому интересно изучить её полностью за несколько последних лет - вот ссылка: https://www.google.com.ua/url?sa=t&...jzDuSwS840PlYXCxXB9UTw&bvm=bv.151426398,d.bGs

    Что Вы хотели этим подчеркнуть? Или вы хотели кого-то в чём-то обвинить (например, государство, которое мало выделяет средств на поисковую работу)? Или у Вас претензии к работе СНП?
    Если второе - рекомендую почитать их Новостную ленту за 2016 год... https://unm.org.ua/news
     
  15. Skiba

    Skiba Stabsfeldwebel

    Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.940
    Адреса:
    Петроверовка
    Мы в Военно историческом центре "Память и слава" тоже использует эксгумационный баннер и не могу согласиться с Стариком Хатабычем что это понты. Очень удобная вещь, при извлечении останков с места раскопа, останки разлаживаются на баннере для фото фиксации наличия частей костных останков , после чего с баннера заполняется эксгумационная карта в которой отмечается наличие и состояние костных останков и т.д.
     

    Images:

    5_q0JD82cQU.jpg
    Deons та Небезучастная. подобається це.
  16. Старик Похабыч

    Старик Похабыч Moderator

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.328
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Стан залишків можна оприділити візуально. Пошкодження ТРЕБА оприділяти ще при розчисткі. Чим ваш банер отлічається від куска звичацного брезенту? Яка його інформаційна нагрузка?
     
    Wolfgrey, Николаша та АлексгоР подобається це.
  17. Старик Похабыч

    Старик Похабыч Moderator

    Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    7.328
    Адреса:
    Бишівська Хунта
    Просто не треба нам тут розповідатт про нещасного скромного поіскАвіка всєя русі , який останні гроші на пошук віддає. Останні гроші від сім,і якраз відривають другі люди.
    Тут Володимир Володимирович возмущався чому всі вважають що піар СНП це погано. Так от цей піар робиться для того , щоб отримувати від держави гроші. Часто густо цей піар на роботі чужих людей , які ніяким боком до СНП не відносяться.
    Пи Си. Ми ще ждем обіцяний дозвіл на екзгумацію та номер дозвільних документів, які ВВ обіцяв тут виложити.
     
    Andy_spg подобається це.
  18. АлексгоР

    АлексгоР Stabsfeldwebel

    Повідомлення:
    517
    Адреса:
    Украина, Черкасская область
    А что, начало хоть что-то выделять?
     
    sergeyk2, беркович та Старик Похабыч подобається це.
  19. Andy_spg

    Andy_spg Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    388
    Адреса:
    Киев
    вопрос не стоит, что инфо в свободном доступе или нет (думаю, что не выставлено для обозрения публики будет более красноречивым).
    просто СНП со своим пиаром и рассказами, как ходят по миру с протянутой рукой и вкладывают свои деньги в поиск-уже откровенно надоело.
    99% поисковиков за свои кровные занимаются поиском- и не кричат, что как тяжело и плохо, и результаты ну никак не хуже, чем у СНП (если не лучше). Зато 300+ от государства для СНП "небольшой транш на весь год". Для большинства поисковых ГО этих финансов в среднем на 3 (ТРИ) года хватит, а тут "частично на пару вахт".
    К данному случаю подходят отлично слова одного поисковика: там где начинаются серьезные деньги, поиск и человек как поисковик заканчиваеться, а начинается бонально бизнес. Поиск и патриотическая тема оказываеться тоже неплохо продаеться/покупается, деньги особенно бюджетные не пахнут
     
    sergeyk2, гринго80, mastak-ua та 2 іншим подобається це.
  20. Небезучастная.

    Небезучастная. Schütze

    Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Таки да!

    ПОСТАНОВА

    від 7 березня 2012 р. № 176
    Київ

    Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку громадських об’єднань інвалідів та ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам’ятників та з увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

    Полностью: http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/176-2012-п
     
  21. Andy_spg

    Andy_spg Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    388
    Адреса:
    Киев
    Таки нет! :)

    Самое главное, что этим постановлением КМУ четко указано. кто может получить финансы " Одержувачами бюджетних коштів є всеукраїнські громадські об’єднання інвалідів, їх спілки, що утворені з метою, визначеною статтею 12 Закону України “Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні”,

    теперь читаем выше упомянутый закон:
    Стаття 12. Громадські організації інвалідів, їх спілки створюються з метою забезпечення рівних прав і можливостей
    інвалідів та їх соціального захисту, виявлення, усунення перепон і бар'єрів, що перешкоджають забезпеченню прав і задоволенню потреб
    таких осіб, у тому числі стосовно доступу їх нарівні з іншими громадянами до об'єктів фізичного оточення, транспорту, інформації
    та зв'язку, а також з урахуванням індивідуальних можливостей, здібностей та інтересів - до освіти, праці, культури, фізичної
    культури і спорту, надання соціальних послуг, залучення інвалідів до суспільної діяльності, здійснення громадського контролю за
    дотриманням прав інвалідів, представництва їхніх інтересів та усунення будь-яких проявів дискримінації стосовно інвалідів та
    мають право користуватися пільгами і преференціями, передбаченими законодавством.

    Теперь возникают вопросы:
    1) СНП-это поисковая организация (про что красноречиво говорит официальный сайт) или все таки СНП согласно своего устава-это организация инвалидов (хотя про это направление на оф.сайте информации нет)?
    2) Если СНП-это поисковая ГО, то каким боком финансирование на инвалидов, и где Ваши мероприятия?
    3) Если СНП-это ГО инвалидов, то каким раком-боком СНП к поиску?
    4) Почему представители СНП утверждают о выделении им на поиск, ведь реально деньги имеют совсем целевое значение?
    (это уже НЕ целевое использование гос. средств)

    П/С Перечитав выше указанную постанову-там про ПОИСК НЕТ ВООБЩЕ НИЧЕГО! :)

    Ниже перечень на что именно могут быть потрачены деньги:
    6. Бюджетні кошти спрямовуються на:

    1) здійснення заходів статутними органами громадського об’єднання, передбачених її статутом (положенням) (асамблеї, з’їзди, пленуми, засідання ради, президії, правління, конференції, загальні збори);

    2) здійснення заходів з реалізації завдань, визначених статутом (положенням) громадського об’єднання, і положень Конвенції про права інвалідів, з нагоди Міжнародного дня інвалідів, Дня ветеранів, фізкультурно-оздоровчих заходів, проведення конгресів, симпозіумів, зборів, форумів, тренінгів, курсів, навчальних семінарів, фестивалів, виставок, концертів, вечорів відпочинку, засідань за круглим столом (крім оплати фуршетів та банкетів) за умови участі у них переважної більшості інвалідів та/або ветеранів, а також забезпечення участі представників громадських об’єднань у відповідних міжнародних заходах;

    3) навчання голови та секретаря комітету з конкурсних торгів громадського об’єднання, що здійснює закупівлю товарів, робіт і послуг в установленому законодавством порядку;
    4) здійснення заходів із соціального захисту інвалідів та ветеранів, до яких залучаються громадські об’єднання відповідно до законодавства;

    5) випуск згідно з договорами, укладеними з вітчизняними суб’єктами господарювання, книжок, підручників, довідників, брошур, інформаційних листівок, зокрема тих, що надруковані шрифтом Брайля та озвучені, а також газет і журналів з питань соціального захисту і реабілітації інвалідів та ветеранів, патріотичного виховання молоді, доходи від реалізації яких використовуються лише за напрямами, визначеними цим пунктом;
    6) підтримку підприємств і організацій невиробничої сфери УТОГу та УТОСу, підприємств та об’єднань зазначених товариств, які спрямовують бюджетні кошти на утримання своїх соціально-культурних підрозділів, у тому числі матеріальне заохочення їх працівників, в обсязі, що не перевищує разом з нарахуваннями 80 відсотків загального обсягу бюджетних коштів, передбачених зазначеним товариствам.
    Розподіл бюджетних коштів між підприємствами і організаціями невиробничої сфери УТОГу та УТОСу, соціально-культурними підрозділами та об’єднаннями зазначених товариств затверджується товариствами за погодженням із Фондом з урахуванням пункту 5 цього Порядку та з посиланням на зазначений перелік професій (посад).
    7) підтримку громадських об’єднань інвалідів, що входять до складу всеукраїнських громадських об’єднань інвалідів і надають інвалідам з розумовою відсталістю послуги з денного догляду згідно з окремим списком, погодженим із Фондом, у тому числі матеріальне заохочення працівників, які безпосередньо надають такі послуги, в обсязі, що не перевищує разом з нарахуваннями 80 відсотків загального обсягу бюджетних коштів, передбачених зазначеним громадським об’єднанням;
    8) відшкодування на загальну суму 3 млн. гривень громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, витрат на лікування у закладах охорони здоров’я на території України, придбання ліків, що відсутні в таких закладах, виробів медичного призначення, протезів, крім зубного протезування дорогоцінними металами та металокерамікою, у порядку, затвердженому Мінсоцполітики за погодженням з Мінфіном;
    9) оплату (в сумі не більш як 20 відсотків загального обсягу бюджетних коштів, передбачених громадському об’єднаню):

    оренди приміщень, обладнання та інвентарю;

    комунальних послуг у межах середніх норм споживання;

    послуг з поштового зв’язку та електрозв’язку;

    послуг з поточного ремонту інвентарю, обладнання та приміщень;

    послуг з придбання, встановлення, користування та обслуговування довідково-інформаційних, системних програм і програм бухгалтерського обліку та веб-сторінки громадського об’єднання, забезпечення доступу до електронної пошти та Інтернету, а також нотаріальних послуг з оформлення установчих документів громадського об’єднання, що надаються державними нотаріальними конторами;

    канцелярських виробів і витратних матеріалів;

    періодичних, довідкових, інформаційних, аналітичних та методичних видань з питань соціального захисту і реабілітації інвалідів та ветеранів, діяльності громадських об’єднань та бухгалтерського обліку;

    10) матеріальне заохочення (винагороди) працівників громадського об’єднання, які забезпечують роботу такого об’єднання, в обсязі, що не перевищує разом з нарахуваннями 35 відсотків загального обсягу бюджетних коштів, передбачених громадському об’єднанню, крім об’єднань, зазначених у підпунктах 6 і 7 цього пункту;
    11) оплату відряджень працівників громадського об’єднання та відшкодування учасникам заходу витрат на проїзд, харчування та оплату вартості проживання в межах норм, установлених постановою Кабінету Міністрів України від 2 лютого 2011 р. № 98 “Про суми та склад витрат на відрядження державних службовців, а також інших осіб, що направляються у відрядження підприємствами, установами та організаціями, які повністю або частково утримуються (фінансуються) за рахунок бюджетних коштів” (Офіційний вісник України, 2011 р., № 11, ст. 488);

    постанови Кабінету Міністрів України від 24 листопада 1997 р. № 1302 “Про затвердження Порядку і норм фінансування відвідування військових поховань та військових пам’ятників організованими групами ветеранів війни з використанням бюджетних коштів” (Офіційний вісник України, 1997 р., число 48, с. 411);

    13) здійснення Службою заходів з увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, зокрема:

    оплату відряджень у межах України та за кордон членів офіційних українських делегацій із числа ветеранів війни і медичних працівників, що їх супроводжують (замовлення послуг з перевезення делегацій автобусами, придбання квитків, страхових полісів, оплата вартості проживання, сплата зборів у зв’язку із здійсненням витрат на відрядження, оформлення візових документів, відшкодування добових витрат);

    обслуговування на території України членів іноземних делегацій (обслуговування в залах офіційних делегацій, аеропортах та на залізничних вокзалах, транспортне обслуговування, відшкодування витрат на проїзд, харчування, оплату вартості проживання, здійснення видатків, пов’язаних з проведенням конференцій, семінарів, прийомів);

    оплату послуг із синхронного та послідовного перекладу під час здійснення заходів за участю іноземних делегацій, оренди обладнання, необхідного для надання таких послуг;

    придбання сувенірної продукції, книжок та квітів для ветеранів війни і членів іноземних делегацій;

    здійснення видатків, пов’язаних з проведенням урочистих зустрічей з Героями Радянського Союзу, повними кавалерами ордена Слави, особами, нагородженими чотирма і більше медалями “За відвагу”, Героями Соціалістичної Праці, удостоєними такого звання за працю в період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, та представниками громадських об’єднань ветеранів (відшкодування витрат на проїзд, харчування, оплату вартості проживання).

    Відшкодування добових витрат, витрат на проїзд, харчування, оплату вартості проживання, придбання сувенірної продукції, книжок та квітів здійснюються у розмірах, визначених Мінсоцполітики.

    Ссылка на оригинал http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/176-2012-п

    и где же тут про поиск??????????????????????????????
     
    Останнє редагування: 6 кві 2017
  22. Andy_spg

    Andy_spg Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    388
    Адреса:
    Киев
    скриншот сайта СНП, где раздел посвященный работе защиты прав и возможности инвалидов?
     

    Images:

    11.jpg
    112.jpg
    Старик Похабыч подобається це.
  23. Небезучастная.

    Небезучастная. Schütze

    Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Вообще эта Тема изначально звучала так: «Як не потрібно займатися пошуковою роботою», и речь шла об ОШИБКЕ поисковиков СНП. Развитие Темы успешно помогло довольно быстро исправить эту ошибку, что является очень положительным моментом, на мой взгляд. А сейчас Тема перерастает в нечто большее, вплоть до обсуждения Бюджета Украины ... От некоторых постов откровенно тянет завистью, которая, по моему мнению, и вызывает негативные комментарии, направленные на ребят из СНП. Всё очень просто! Лично я — с огромным уважением отношусь к деятельности ГО СНП, радуюсь за их успехи и переживаю по поводу неудач.. Призываю всех на этом Форуме ПОМАГАТЬ друг другу!, делиться ЛЮБЫМ ОПЫТОМ — СОЗИДАТЬ!, а не выискивать, за какие места ущипнуть и поклевать. Это только мешает работе. А на Ваши вопросы к СНП — я думаю, у них наверняка имеются адекватные ответы. Вопрос только в том — уместно ли на этом Сайте и в этой Теме на них подробно отвечать? …. Посмотрим.....
     
    Юраа та АлексгоР подобається це.
  24. Andy_spg

    Andy_spg Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    388
    Адреса:
    Киев
    отличные слова! Не будем завидовать инвалидам, а будем помогать им! Им нужнее наше внимание и поддержка! :D:D:D

    П/С только надо помнить, что людям с ограниченными возможностями крайне не желателен физический труд, а поиск он такой, там надо лопатой работать, а не языком на собраниях и митингах:D
     
    sergeyk2, беркович, rathenau та 2 іншим подобається це.
  25. Небезучастная.

    Небезучастная. Schütze

    Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Рідна ненька Україна.
    Поверьте мне, и Инвалидам в этом движении - находится работа. Пример из жизни: поисковик, после Инфаркта - успешно применяет на Вахтах свои знания, умения и навыки в области археологии, занимаясь кропотливой работой, расчисткой Останков специальным Щётками и т.п. При умелом распределении работы во время поиска - Любому инвалиду находится работа....
     
    П1илигрим та АлексгоР подобається це.
  26. Andy_spg

    Andy_spg Oberfeldwebel

    Повідомлення:
    388
    Адреса:
    Киев
    любому человеку найдется работа (даже в моей ГО есть такие люди, которые успешно помогают в поиске не словом, а делом), НО одно когда люди в составе профильного ГО для поиска (цель поиск по уставу ГО), и совсем Другое дело когда организация для защиты прав инвалидов берет лопаты (хотя это не цель, согласно устава) и начинает копать. Разница есть? или просто гос.деньги не пахнут вот и такая катавасия.
     
    Останнє редагування: 6 кві 2017
    Старик Похабыч та АлексгоР подобається це.