як завжди добрі світлини і як завжди виникає декілько питань. 1. як тушнячок? бо куштував такий і з яловичини то на смак приблизно 4 з 5 балів. але це було роки два тому. 2. що ото в тебе на кепі за хрест? австроугорський? 3. чого ти постійно погрожуєш оточуючим сокирою 5. де знахідки? 6. тепер я знаю куди поділась моя ложка якою я вареники їм))))))))))))))) 7. і мабуть головне! чого це я відберу САЛО? я сало не відберу. бо не можу примусити людей голодувати.
а хто робив світлини з останнього поста? дуже сподобались, можна використовувати на робочий стіл. особливо вікно класно вийшло.
усі це чули?от якщо в когось сало зникне чи світлина чи хабара на копі не буде то знайте що це друже юквест до себе потягнув.
От подивився фотки і зразу згадав Особливо вікно,забите кліЙонкою,нагадало цю розмову Лягаємо вечором вже спати,питаю у пана Опришка : "Слухай,а навіщо двері на клямочку закривати?" А він мені - "то щоб медвідь вночі не зайшов" Лежу я та й думаю сам собі - "які виховані у них медведі,ти бач,через двері ходять Цікаво,а чи не може медвідь залізти через вікно,яке забите кліЙонкою" З цими думками задрімав.Прокидаюсь від якогось шурхотіння за стіною.Питаю знову у пана Опришка : "слухай,що там за стіною на вулиці відбувається ???" А пан Опришок мені - "та не звертай уваги,спи,то кабани прийшли та копирсаються по кущах.Вони в нас не кусаються" Ні фіга собі думаю "не звертай уваги",але заснув. Вранці вихожу,дивлюсь,таки правду кабани приходили.Ось так. ПиСи: до речі,як буде правильніше ? МеДвідь чи ВеДмідь ? ))))) Напевно таки МЕДвідь.Від слова МЕД.)))) Тобто виходить - той,хто відає медом ))))
сало саме до тебе прийшло а ти спав. а потім всім розповідаєш що і сала в тебе немає і самовірів і взагалі ти бідна церковна миша. воно то дійсно так можна збанкрутувати якщо на сало яке саме приходе уваги не зветрати. а вірно буде ведмідь. той що вєда медом.
То ДИКЕ САЛО.І воно приходило не привітатись Я це відчував спинним мозком А я все одно думаю що МЕДвідь.Якщо по твоєму,то буде ВЕД і МІДЬ. Ну мідь ясно що таке(метал такий),а ВЕД ??? Директор мідноплавильного заводу чи що ? Я буду говорити МЕДвідь.А ти як хочеш.
а я сала хочу. і мені байдуже дике воно чи ні. а щоб взнати чи сало привітатись приходило чи ні треба було вийти та чемно привітати. сказати наприклад здравствуйтє таварісчі кабани. якщо вони тобі відповіли хрю-хрю то вони з тобою теж привітались а от якщо б відповіли хрю-хрю то вони точно не привітатись прийшли, а зовсім навпаки. вони прийшли по твоє свійське сало. ну і м'ясо та і кісточки теж поїли б. вони такі, всьо з'їдять. ну а як ти не вийшов то ми і не можемо достеменно знати чого вони приходили. може в них сірники скінчились і нема чим цигарку запалити, а палити хочеться аж вуха пухнуть. це в вас дощовики? а чого такі малі? в дитинстві не слухались мами і погано їли кашу?)))))))))
гарну світлину,а тим більше сало - маю гріх - можу й потягнути тихцем. але трішечки,щоб камрадам ще залишилось )) а от хабар - ні-ні. бо якщо шкодувати,приховувати,не дай Б-г дрібничку якусь в товариша привласнити,то копарські таємні сили свою справу добре знають: або катуха відломитсі,або лісом блукатимеш,в болото провалишся,а можуть і взагалі хабара позбавити назавжди. отакая от копарська хвілософія
ну от ми і взнали куди сало зникає постійно. а то всі кажуть було а подивишся нема. а тепер ясно хто у ночі в усіх по холодільниках сало тягає. я давно підозрював що тут щось не так. а що до хабара то я мав на увазі не утягнути той що знайшли в камрада а той що не знайшли. бо оце ходиш, шукаєш а його нема ніц. а чого його нема? а того що дядько юквест за тиждень до цього біля своєї криниці викопав цілий глек з шелягами. бо зпрацовує закон що якщо десь прибуло то десь убуло. тому і нема хабара((((
ну звісно що нема. а от якби не заглядали то тоді б було. а взагалі то я сало в іншому місті ховаю. в якому не скажу, таємниця велика. бо і туди доберетесь
.... та невже у вождя зник нєпрікасаємий запас священного сала?! ага вже дочитався, що переховав його до схрону.
та отож. іще і юквест десь зник. мабуть таки до салосхрона хоче підібратись. не-не-не. то не моє. то я і не знаю чиє. можете йти.
агов! то є тут хто чи нема? сумно щось на вечір стало, хоч би хто світлини якісь показав чи байку розповів.