Привіт камради...думаю тут є багато людей з тату... була тема не зміг тепер знайти... Є бажання зробити тату.. Від зап*ястя і приблизно до ліктя..в цьому районі.. Ось і проблема..- неможу вибрати малюнок....що порадите? карти. череп. звірі - не хочу ..
Які тут можуть бути поради, цей малюнок на вашому тілі на все життя. Якщо когось послухаєте, потім будете шкодувати. Людина хоче тату, тоді коли вона точно впевнена у малюнку. У вашому випадку, вам просто нехер робити. Думайте самі. П.С. Я своє зводив довгі чотри роки.
я просто хочу почути думку людей....який малюнок можна вибрати....(вибирати ж всерівно мені? сам не можу оприділитись...
Тоді точно не бийте написи, імена, особливо всілякі китайські та японські символи чи ієрогліфи. Краще гарну абстракцію, вона не надоїсть. Можна звязану з хобі, наприклад МД з лопатою навхрест, та декілька монет навкруги. По вибору салона: виберіть нормальній салон в якому вас зразу будуть відмовляти від тату, а потім обговорять вібір, розкажуть що і як. Краще трохи переплатіть. А не так, що прійшов: всоь робим бігом доки не передумали.
1. хороший салон є у ЛЬвові....з вибором оприділив..і все що ви написали ..там і так говорять=) 2. китай. написи і т.д також відпадають... 3 була думка про хоббі ...но ні.. вірно сказано на все життя і довго потрібно думати....от в мене саме і так є.....вибрати малюнок справа не легка
Служил в Макеевке (Донбасс кто не знает) и наколол автомат АК-74 и слово ДОНБАСС и теперь на пляже смотрят все на меня как на.......Не знаю как ее свести.Жалею страшно,а когда-то радовался.Подумайте прежде чем делатьвсе-таки это не армейская маленькая,а на всю руку.
зачем сводить? Лучше допишите что то типа "з Україною" или годы службы добить. Сходите к хорошему мастеру, заодно обновите/отреставрируете то что есть.
Людина після нанесення тату не має права бути донором крові 1! рік. Подумайте чи воно вам зараз треба.
Якщо не скаже про недавне татуювання коли буде здавати кров) Та й буди донором - не дуже гарно для організму. Потім в похилому віці будуть великі проблеми.
- це окрема тема для обговорення. До похилого віку треба ще дожити. А донором бути зараз є суспільнонеобхідним.
Спробую пояснити просто і зрозуміло. Насправді все дуже складно... втрата крові для організму це стресс. після крововтрати починають активізуватися процеси в організмі для поповнення кровотоку.(як тимчасові наприклад вихід з міжклітинної рідини у кровоток, так і довготривалі, наприклад активне утворення нових форменних елементів) а якщо це виникає не один та не два рази то організм звикає до стану постійної крововтрати та починає працювати на постійне поповнення об`ему крові. З`являеться залежність. В похилому віці у донорів виникаєважка гіпертонія, та інші захворювання
Перед салоном почитайте в неті, як не заразитися Гепатитом "Ц" Це вже точно до кінця життя(недовгого). Здоров'я нації саме головне.
Брехня.За 25 місяців служби.я здав літрів 10 крові.Бувало.що здавав чере неділю.не менше 200 грамів.По 400.теж нормально проходило.На сьогодні маю 55 рочків.все ок.А тиск на старість підвищується майже у всіх.
Вот реальные мастера своего дела.Но только в Москве,а Москва нам не авторитет. http://www.bronya-tattoo.ru
Порадили вже багато й Вам самому вирішувати, що набивати і чи воно потрібне. Але головне, аби не було приблизно таке (вибачайте не стримався):