Шановні камради всім доброго вечора! Попались сьогодні ось такі підштанники. Цікаво, вони мають якесь відношення до військового одягу? Штамп нерозбірливий - прочитав тільки "штаны" і 194.... Але на рахунок року не впевнений. Прошу вашої допомоги у визначенні
А яких років приблизно, бо вигулив в діда з старої скрині. А дідо 1916 року народження і в 1939 році був забраний в РККА. Дітей в нього не було, живе сам. Ось фото скрині
Мій дід називав їх сподниками і носив доки жив до 1987року. Форма натільної білизни не мінялася до кінця срср. В мене зараз є 2 комплекти нові розміру 50-4 1990 г. , купував тут на форумі .
Выскажу предположение что вещь послевоенная,хотя на 100 % утверждать пока не буду,может и были на войну такие,глубоко этот вопрос не изучал. Но..... Я владею информацией что на "войну" штанишки эти были не такие. http://chestmundira.ucoz.ru/forum/8-23-1 - особое внимание на фотографиях реплик на низ штанины.На ЗАВЯЗКАХ они !!! У меня далеко послевоенный комплект,штаны один в один с твоими.