Nel Tornado для Асе 350.Нужен ли?

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем wlad770770, 12 бер 2012.

1. wlad770770

wlad770770 Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    610
    Адреса:
    украина
    Всем привет.Уважаеые форумчане.Пользуюсь Асе 350 уже год.Прибором полностью доволен.Но ...Или глубины нехватает или еще что то.
    Вообщем подсобирал я деньжат и хочу приобрести котушку Торнадо.
    Прошу у Вас совета стоит ли покупать?Прочитал кучу инфы так и не сделал вывод.Камерады прошу дельного совета.
    С Искренним Уважением.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      7300 грн.
    3. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    4. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    5. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
  3. chaos81

chaos81 Gefreiter

Повідомлення:
    76
    Вам лутше с кем то вместе на коп выехать у кого НЕЛ, и попробовать ее. Но первые впечатления могут быть обманными.

1 людині також подобається це.
  4. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Пока все спорят за НЕЛ и МАРС,так что лучше не спешить..

5. wlad770770

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    610
    Адреса:
    украина
    Дело в том.что копаю один.Да и у знакомых то нет ни у кого Нел.

6. chaos81

chaos81 Gefreiter

Повідомлення:
    76
    на вашем месте я б рискнул, сам хочу брать НЕЛ для 250.:smile_15:

7. wlad770770

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    610
    Адреса:
    украина
    В этом вся неопределенность.Может с Нел и Асе350.коп станет немного интересней и не таким прозаичным.Все же жду Ваших советов.
    С Искренним Уважением.

8. ANTISEKTANT

ANTISEKTANT Stabsgefreiter

Повідомлення:
    200
    Адреса:
    Россия
    Брал Нел для дежурной АСЕ-250, катухой в принципе доволен, по глубине прибавление приличное, но сильно теряется точность обнаружения цели!!! Катушка более увесистая, нужно привыкнуть, приловчиться, а в остальном всё вроде хорошо!!!

9. V.Strelok

V.Strelok Stabsgefreiter

Повідомлення:
    659
    Адреса:
    Украина. Харьков.
    2 користувачам це сподобалось.
  10. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Попробовал протестировать сегодня родную катушку АСЕ 350,то сталинский пятак берет на максимуме чуйки 33 см,но при уменьшении на одно деление чувствительность теряется минимум на 4 см,с неловской на максимуме точно не походишь,поэтому может кто протестирует неловскую на чуйке -1.

11. V.Strelok

V.Strelok Stabsgefreiter

Повідомлення:
    659
    Адреса:
    Украина. Харьков.
    На максимуме ходить с NEL Tornado 3-й генерацией можно без проблем. Сейчас в продаже только такие катушки.

2 користувачам це сподобалось.
  12. wlad770770

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    610
    Адреса:
    украина
    Всем привет.Скажу пару слов про катушку.
    Сегодня температура -3.ветер такой.что аж слезы текут.Выехал на луг в двух км от дома.луг битый перебитый.
    Прибор Асе 350+Торнадо.Чувствительность на максимум.режим все металлы.При большой замусоренности.ходить было комфортно.Понравился пинпоинт такой же точный как и у штатной.Рука за полтора часа не устала и это после зимы.Катлованов не рыл.все находки были верховые.Только замочек лежал на штык фискаря.Вообщем катушка понравилась.достаточно точная.ложных срабатываний и глюков никаких не было.
    Минусы описывать не буду.Время покажет.Вообщем вот моя точка зрения о катушке.
    Всем удачных находок.
    С Искренним Уважением.

Images:

IMG_4939.jpg
    IMG_4941.jpg
    5 користувачам це сподобалось.
  13. vig

vig Oberschütze

Повідомлення:
    15
    Адреса:
    Ивано-Франковск
    Давній асєвод (350). Як і багато хто вагався, вивчав, чи брати більшу котушку. І все таки, в плані розвитку придбав котушку Нел-Торнадо – тепер можу щось про неї сказати, в інеті ж по всякому пишуть...
    До речі, інет-магазин, в якому брав котуху, чомусь мій відгук не розмістив – чи то текст звеликий (менше, як тут), чи тест мій їм не до вподоби – у них же все глибше...

Конструктив (5-та версія): - гарно став рідний болт Гарета – неловський, на 8, значить в запасі. Виробник міг би так і комплектувати, як і в Гареті, на 9мм. Котушка важча, ніж пишуть в характеристиках – затягнула за 700гр. Добре, що не сподобився взяти руль...). Розмір і вага, це нормально – за все треба платити.... Шнур довжелезний, в’ється як удав навколо штанги – раз на Аську, то міг би бути вже під її розмір. Котушка на перших порах міцна.

Перший вихід порадував - ніяких фонів на повній чуйці, пікає по ділу. Пінпоінт добрий – можливо після монокотушки Аськи 250 він здається розмазаним, а після штатної на 350-й – може бути. В цілому котушку можна охарактеризувати, як мовчазна і дуже чіпка.
    На території тотально прочісаній на штатній 350-ки, знайшов ще дрібні кольорові залізячки. Але не глибше, бо глибше просто нічого нема, а саме завдяки "чіпкості" котушки Торнадо. Напевно штатна Аськи, або фонила, або ж не встигала зреагуати на дрібний сигнал.
    Котушка виявилась настільки мовчазною на фон, що засумнівавсяв в її чуйці і провів тест по повітрю з штатною 8,5х11. Випробовував 1 і 2 гелери (розмір радянських 1 2 копійок), 5 копійок катерини і як чорняк – шпору (1, 2, 5, Ш). Подвійний чіткий копаємий сигнал. - 8,5х11штатна, сантиметри.: 1-19, 2-24, 5-31, Ш-36. - 12х13 Нел Торнадо, сантиметри: 1-21, 2-26, 5-35, Ш-40. Показники не такі, як в рекламних тестах, але зрозумілий, реальний приріст є.
    На рахунок ваги – важче, треба качатись...) Зробив горами рейд на 13км - при приємних знахідках вага нормальна.
    В підсумку – Не фонить, дуже чіпка, більша площа захвату, приріст чуйки по глибині, ходжу на повній шкалі. В порівняніі з штатною 250-ї – має бути відчутний приріст. Для "мусорки" – гільзач та корки, буде складно. Переважно ходжу у вільному пошуку лісами – тут однозначно Торнадо краща за штатну – у штатній, або чуйку понижуєш (бо фонить, особливо літом), або списуєш дрібні піки на фон і пропускаєш, а з Торнадо, як вже пікнуло, то пікнуло по ділу.

При наявності коштів і бажання, для 350-ї (Євро) треба брати, бо наступний крок це щось страшно дороге з металодетекторів, як пише реклама – "по вибитих місцях";))).
    На рахунок мого тесту, що не страшно глибоко – може прилад в мене такий..., але підозрюю, що то такі інші рекламні тести...

DANNIS та РОМАН-75 подобається це.
  14. РОМАН-75

РОМАН-75 Feldwebel

Повідомлення:
    971
    Адреса:
    ДНЕПР
    Сам хожу с ЕвроАсей больше 3лет с родной ДД катушкой , Ася постоянно радует находками и сам никак не решусь стоит ли покупать Нел Торнадо Или прибор поменять !!!

15. DANNIS

DANNIS Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.305
    Адреса:
    Украина Винница
    в весе торнадо не сильно отличается от штатной в 250 аське , зато она лучше сбалансирована и рука не так устаёт, Привыкнуть нужно только к тому что точность обнаружения теряется, катушка ведь больше, и вокруг тоже цепляет, не только под катушкой. Ну и конечно ямы будут у вас побольше. Я поменял штатную на торнадо и не жалею об этом

16. Аэродром

Аэродром Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.003
    Адреса:
    Украина
    Скажите будте добры какой вес более менее точный родной дд евро катушки ? ( весов случайно нет взвесить ? ) Или кто то владелец данной катушки взвесте и скажите ? :beer: