Треба його люстріровать, щоб людей за клуню не водив, та в Аскота сЯмовари не відбирав! але його ніяка люстра не видержить...
та не буду я нічого розповідати лише передам тобі привітання фіскарем по зашийку. два рази. ти старенький і багато не витримаєш. а попросю я мать Вітька тобі привітання передати.
От тобi i на його забанiли а вiн пише . доречi вуйко обiцяли до мене навiдатися чекаю чекаю а вас немае .я вже й сальца пiдкоптив горiлочки нагнав . от дiдько зараз москалi прочитають та з криму до мене попруть . так що не вагайтесь тут вже хто скорiйш той i в дамках .так трохи не забув набоI до кулемета привезiть бо в мене малувато .треба сало боронити
А я вже гадав вiн як той ленiн (ЖИВЕЕ ВСЕХ ЖИВЫХ ) той тоже у довiчному банi а дурнi й посей день слухають
То, може перенести світлину в профільний розділ "Курилки"? Ну там "Ряжені" чи ще куди? До речі, а - Почему Володька сбрил усы?
Я бы вообще никудабы не переносил , а вынес бы на суровый и справедливый суд общественности. Я - потерпевшая сторона. Похабычь - свидетель обвинения. Суер - прокурор Алекс 761 - адвокат Судебная коллегия в лице семейного подряда Победителя и Паромщика. Влад78 и Кибермастер - судебные исполнители. Кестнер - главный ответственный за бесперебойную подачу электричесва к креслу подсудимого. И т.д.
До речі, перше квітня завершилось, тому його святкування в технічному розділі може бути покарано модератором, який сьогодні не в гуморі, тож "вшиваймось звідси"
Тебя С Пашей и Ромой в конвойные Наручники с подсудимого не снимать. Сейчас вот Палычь с темя томами дела и бутылкой от шампанского подтянется/, и можно будет начинать... благославясь...