Христос Воскрес! Дістались мені у спадок від дідуся такі галіфе,вони довоєнні даю пожиттєву гарантію,привезені із Німеччини.Дуже цікавий у них дизайн,я ще таких ніде не бачив. Власне цікавить ціна на сьогоднішній день? №1.
Ті що темні - звичайні офіцерські галіфе. Колір не дужевидно, тому мені здається що люфтові... Коричневі швидше всього - офіцерські галіфе партійців НСДАП. Стосовно ціни - навіть не знаю... Видно, що дійсно оригінал, і стан відмінний, тому реально коштують дорого. Треба подивитись подібні оригінали на Ібеї...
Дуже дякую вам за відповідь! Так і думав,що темні це Люфтові,а світлі це партійні НСДАП. Тепер мої припущення підтвердились,бо так вого і є. Ось фото з мережі,усе співпадає.
На НСДАП виявив клеймо в кружку "RZМ" і ще напис на фото показав,що правда його погано видно,спробую зробити фото при іншому освітленні,щоб було видно,а поки,що так. Як визначити розмір?Просто метром вздовж талії поміряти? Хмм за комплектацією ви більш масивніший ніж я,НСДАП на мені сидить ідеально,а Люфт то великоватий трохі,так що думаю якраз на вас піде.
Панове так,що стосовно ціни? Я хоч одну достойну відповідь почую сьогодні? Буду дуже вдячний за об"єктивну відповідь.
СА панталоны дешевле 600 у.е не отдавал бы..... Люфт в пределах 500 у.е...........и пиливать я хотел на курс...... вещь хорошая, второго завоза не будет!
СА/NSDAP - в этом состоянии не больше $200,220. А $500 , 550- это стоимость 54 - 56 размера в идеальном коллекционном состоянии со всеми идеальными лейбами.
Щось розбіжності у вас дуже великі у ціновому еквіваленді,я на форумі подібних речей не зустрічав,тому взагалі не маю уявлення скільки вони можуть коштувати. Можна ссилку на аналогічні?А то мене терзають сумніви стосовно ваших слів,за 200$ я їх ніколи не віддам,уже краще залишу собі. Чекаю на об"яктивну відповідь із прикладом для порівняння.
http://www.germanmilitaria.com/Political/photos/N022560.html тут подобные галифе в наборе.....но цена набора просто шик))))
Да,но он стоит(неподвижно) уже около года Видимо даже для мирого уровня коллекционеров уж слишком дорого
Ще б по Люфтам якоюсь ссилочкою хтось поділився? Буду вдячний,а то не знаю навіть від чого від них відштовхуватись у фінансовому діапазоні?
Я бы оценил офицерские в 300 евро. SA : 300-350 евро. По-немецки :Breecheshose, бриджи, ссылок в сети много...