Доброго дня! В попередній версії сайту кожного дня висвічувались імена тих камрадів, в яких в цей день- день народження! В цій версії- цього вже не має! Було б не погано, відновити цю колонку і на цьому форумі! Як гадаєте, камради?
Поднимали вопрос уже несколько раз. Пока тихо. Будем надеяться, со временем появится эта полезная функция.
Не думаю! Различные ноу-хау вводятся, без которых, если честно, можно и обойтись, а такая функция ничего чрезвычайного не предусматривает!
я начебто розібрався як взнати в кого іменини. треба зайти на свою сторінку і у лівому верхньому куті тицьнути на користувачи і тоді праворуч будуть ті хто святкує цього дня день народження. якось так.
Тепер наступне питання. Там висвітлюються лише 20 користувачів, спочатку ті, в кого ніки почаються зі значків і цифр, а далі по алфавіту. А як глянути всіх інших?
Вроде бы и неплохо, но как узнать когда у кого? Просматривать каждый профиль? А если кто не указал дату рождения в профиле? Или это именинники только за один день? Неудобно как-то
Я так розумію- це іменинники на день перегляду. Правда, кількість чомусь обмежується 20. А якщо їх більше?
Таке враження, що на сайті взагалі відсутня технічна підтримка. Можливо хтось зможе пояснити, якщо кількість іменинників більша за 20, як їх побачити? Все доводиться визначати методом "тику". Ніяких пояснень по роботі сайту ніхто не дає.
1. Все будет, когда для этого придет время, не раньше. 2. Никто и не обязан Вам давать никаких "пояснень по роботі сайту". 3. Если Вас что-то не устраивает, Вы можете поискать иной сайт, благо их полно в сети и не теряя времени, но уже на новом сайте поздравлять с днем рождения всех, кого вам захочется.