Продається СШ-36, Холхінголка. Розмір - 2-й середній круглий по маркуванню 3А (не чистив місце клейма, залишив як є) Каска була відмита в воді, без хімії. Тріснутий гребінь, до каски прикріплений міцно, не злітає. Метал міцний, в деяких місцях залишилась, здута, рідна фарта. Обговорювалась в темі: http://reibert.info/forum/showthread.php?t=252092 Вартість - 820грн.+пересил. переказ на карту Приватбанка. пересил проводиться в понеділок, середу, п’ятницю Новою Поштою. Якщо цікавить інший перевізник, можу відправити Нічним, Автолюксом, Делівері, Гюнсел. (додатково +20грн. для проїзду до перевізника)
Вартість - 800грн.+пересил. переказ на карту Приватбанка. пересил проводиться в понеділок, середу, п’ятницю Новою Поштою. Якщо цікавить інший перевізник, можу відправити Нічним, Автолюксом, Делівері, Гюнсел. (додатково +20грн. для проїзду до перевізника)
Вартість - 750грн.+пересил. переказ на карту Приватбанка. пересил проводиться в понеділок, середу, п’ятницю Новою Поштою. Якщо цікавить інший перевізник, можу відправити Нічним, Автолюксом, Делівері, Гюнсел. (додатково +20грн. для проїзду до перевізника)
Вартість - 700грн.+пересил. переказ на карту Приватбанка. пересил проводиться в понеділок, середу, п’ятницю Новою Поштою. Якщо цікавить інший перевізник, можу відправити Нічним, Автолюксом, Делівері, Гюнсел. (додатково +20грн. для проїзду до перевізника)
Вiтаю! Чи можу я придбати його за 650 ? якщо так ! то надiшлить будь ласко реквiзити для надiслання коштiв!з повагою Пилип