Вiтаю Паважаных! Упартасць iншым разам узнагароджваецца. Колькi я не наведывауся у "сумны лес" яшчэ нiводнага знака я там не знаходзiу. Тое сёе па вайне трапляецца http://reibert.info/forum/showthread.php?t=192793 ,але знакi не знаходзiу. Тры днi таму назад вынiк быу таксама слабы. Нават зьявiлася думка больш не наведвацца у гэты лес.
Вiтушка Спасибо Вам большое! и Удачи! очень люблю ваши темы! и чистый белорусский язык! Что за шутковина на ладони сверху монет?
Спадар,не трэба апускаць рукi,знакi дзесцi побач,алеж усе за сваiм часам.Галоунае упартасць i вера у фартуну.С пав.
Але сёння вечарам вырашыу яшчэ разок скокнуць у гэты лясок без усялякай надзеi на цiкавыя знаходкi. Для сябе вырашыу ,што калi нiчога путнага ня знайду ,то на год гэтае месца закiну(стамiуся зьбiраць пробкi i усялякае сьмецце).Прыехау у 6 вечара ,а у 9 вечара ужо было цёмна ,хоць вока выкалi . Час позднi ,знаходак нiякiх ,рухауся у бок самахода i .... нечакана сiгнал. Што цiкава знакi ляжалi адзiн на адным .На маю думку немец iх сам паклау у зямлю перад тым як пайсцi у палон. Вось такi падарунак ад "сумнага леса" атрымауся.
Дзякуй Райберту, тут у адрозненнi ад ВВ2 беларускую мову папуасскай не называюць! Спадар Вiтушка, здаецца, Ваш лес не такi ужо сумны!
У-у-р-а-а!!! вось і знайшліся наградухi віншую! трэба добра прайсціся тамможа яшчэ фрыц якой што скінуў!?
Пасьля вяртання дадому паспрабавау прывесцi узнагароды у належны стан. Нажаль стан не калекцыйны ,хутчэй калажны . Ужо нiчога ня зробiш ,як ёсць так ёсць, але знаходка для мяне цiкавая ,на двары 2012г.и зараз не кожны дзень па тры знака з лесу прывязеш ,таму я атрымау маральнае задавальненне ад пошука и знаходак. Раняха 3 ступенi у жалезе ,зараз мокне у шчавельцы(фарба патроху зьяуляецца).
Нiчога Спадар ,не сумуйце!Стан, асабiста знойдзеных ,узнагарод,не галоуны паказчык,галоунае тут iх энэргетыка!
Коля, действительно сильно.В последнее время в том лесу такое нечасто встретишь, почему я на него и забил пару лет как. P.S.Это в тот день когда я звонил (в обеденное время)?А ты с грустью говорил что нет ничего? Видишь, к вечеру и фартануло.
Мiкола,праглядзеу тэму,такая самота узнiкла па родным мясцiнам,усе ж беларус,дзе бы нi быу,застаецца беларусам.Вiншую,выдатныя знаходкi!
Вялiкi дзякуй усiм аглядаушым i адпiсаушiмся у тэме. Сёння зноу прыехау на тоеж месца ,нiчога цiкавага i каштоунага не знайшоу ,затое наглядзеуся на лясных прыгажунь. Вось дзе сапраудны цуд i прыродная каштоунасць. Ну i троху здымкау таго, на што патрапiу у лесе.
Спадар,на шостым фота,трымаеце у руцэ накрыуку з бакелiтавага тубусу ад полымягасiцелей , дзеля начных стэльбау з гарматы.Вось падобны на Ваш ,дзеля горнай .
Што цiкава ,нават i не думау ,але на аута нумары з першага паста зьявiуся вось такi птах. Нумар на 100% Вермахтовы. Троху паваражу над гэтай зелязкай ,можа i лiчбы прачытаю.